Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

shoppingcart.mini.emptycarttext

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Одмастувачи и чистачи

  Популарни артикли од категоријата Одмастувачи и чистачи

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Чистач за кочници плус, 500ml

  089010810
  Спрејот одмастувач плус со својата специјална формула темелно и лесно отстранува потешки нечистотии и ги одмастува деловите од сопирачките, спојките, карбураторот и други делови од моторот. Ова средство одмастува, заштитува и ефикасно ги раствора тврдокорните нечистотии, маснотии, прашина и масло настанати по трошење на плочките од сопирачките на автомобилот. Овој одмастувач е компатибилен со О-прстени, PP, EPDM, ABS, полистирен и 2К акрилни бои. Ова средство претставува добар антистатик и не содржи AOX, силикон и ацетон.

  Чистач на кочници

  Универзалниот одмастувач служи за чистење и одмастување, брзо испира и има одличен ефект на чистење. Универзалниот одмастувач е многу компатибилен со лакови, пластика, лепила и гума. Брзо и ефикасно чисти саѓи, маст, прашина на сопирачки и остатоци од масло. Претставува одлична подготовка пред лепење и заптивање, чисти без остатоци и не содржи ацетон, AOX и силикон.

  Чистач и одмастувач за кочници 5 l.

  089010895

  Универзалниот одмастувач се користи за чистење и одмастување, брзо испарува и има одличен ефект на чистење.

  Овозможува одлична подготовка на површината пред лепење, запечатување, нанесување на течен метал, како и нанесување на лубрикант.

  Индустриски чистач, 500ml

  0893140
  Индустриски чистач е универзално индустриско средство за чистење со примена во индустријата и занаетчиските дејности.Индустрискиот чистач се применува за отстранување на маснотиите од лимовите, отстранување на налепници и остаток од липило, а истотака може да се користи за припрема на површините пред лепење и заптивање.Истотака служи за разложување на остатоци од силикон. Ова средство е погодно и за отстранување на заштитните средства за конзервација, на пример кај дисковите за кочење.Брзо расвара масла , маснотии, восок, катран, не оставајќи им никаква шанса на тврдокорните нечистотии. Има пријатен мирис, не предизвикува корозија, перфектно чисти и одмастува.Средството е PH неутрално и не ги нагризува дланките.Не содржи FCKW и не ја загадува околината.

  Индустриски чистач, 5l

  089314005
  Индустриски чистач е универзално индустриско средство за чистење со примена во индустријата и занаетчиските дејности.Индустрискиот чистач се применува за отстранување на маснотиите од лимовите, отстранување на налепници и остаток од липило, а истотака може да се користи за припрема на површините пред лепење и заптивање.Истотака служи за разложување на остатоци од силикон. Ова средство е погодно и за отстранување на заштитните средства за конзервација, на пример кај дисковите за кочење.Брзо расвара масла , маснотии, восок, катран, не оставајќи им никаква шанса на тврдокорните нечистотии. Има пријатен мирис, не предизвикува корозија, перфектно чисти и одмастува.Средството е PH неутрално и не ги нагризува дланките.Не содржи FCKW и не ја загадува околината.Се пакува во канистар од 5l.

  Средство за чистење карбуратор, 500 ml

  5861113500
  Специјално, високоефикасно средство за чистење кај двотактни и четворотактни мотори • Се грижи за оптимална моќ на карбураторот • Обезбедува оптимално функционирање на гаста • Ја оптимизира моќта на моторот • Ги отстранува наслагите и нечистотиите во просторот за всисување, на перката за гас, калибрираните отвори и дизни.

  BMF Машински чистач, 5l

  08931182
  BMF е универзално средство за чистење и одмастување на подови, делови од машини и возила. Ова средство може да се нанесува механички, рачно или под голем притисок. Добро раствора масти и масла, не ги оштетува површините на материјалот на кој се нанесува, боја, гума и пластика. Ова средство не ја загадува околината и не содржи силикон.

  Metal Cleaner, 500ml

  0890107063

  Карактеристики:

  • Специјален чистач за пред-чистење во врска со анаеробни лепила, како што се осигуравње на завртки и лежишта, заптивки за површини и цевки
  • Одлични перформанси за чистење
  • Ги отстранува маснотиите, масла, прашина и други загадувачи од металните површини сигурно и без да остава остатоци
  • Растворувач кој брзо испарува, комбиниран со силен млаз за оптимално чисти површини
  • Оптимална подготовка за задачи за поврзување

  Може да се користи и за отстранување на остатоци од лепило и заптивна смеса.

  Одмастувачи и чистачи