Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Сетови алат
  ТОП ПОНУДА

  Електрична брусилка EWS 26-260 CLASSIC

  5717045010
  13.390 со ДДВ

  Сет насадни и битови со крцкалка 1/4'', 45 парч.

  5713998001
  3.390 со ДДВ
  REDLINE сет насадни клучеви 1/4", со крцкалка. Сетот содржи 45 парчиња, во прегледно и практично пакување. Структурата на сетот е многу погодна за универзално одржување и сервисирање, како за професионална употреба, така и за лична работилница.

  Работна јакна/елек VIKING

  1.850 со ДДВ
  Работна јакна /елек VIKING. Благодарејќи на квалитетниот материјал, модерен дизајн и елегантната комбинација на бои со со многу практични џебови ни обезбедува удобност и заштита при работа. Изработена е од ткаенина од висок квалитет (65% полиестер и 35% памук, 270g/m2) со појачување од полиестер на местата кои се изложени на поголемо абење - колена и лактови, во сива боја со портокалови детали. Може да се користи во градежна индустрија, на градилишта, во работилница, при транспорт, при извршување на магацински работи, но и во слободно време.

  Еднократни заштитни ракавици TPE

  4 со ДДВ 5 со ДДВ
  Високо еластични, еднократни, со високи перформанси, водоотпорни и без латекс.

  Електрична брусилка EWS 14-125 CLASSIC

  5717044010
  6.690 со ДДВ

  Сет насадни клучеви, јубилеен

  096501434
  3.590 со ДДВ

  Одвртувач со магацин, 7 во 1

  06136111
  1.185 со ДДВ

  Апарат за REL заварување EWI 160

  5952001160
  26.290 со ДДВ
  Апарат за заварување - инвертер е дигитално контролиран инвертер со најновата IGBT технологија, која му овозможува работа при големи варијации на напон. Дава можност за заварување со процесите REL и TIG. Покрај наведената IGBT технологија, се какатеризира и со Anti-Stick што оневозможува лепење на електродите на работното парче, Hot-Start кој обезбедува безбедно палење на електродите, како и можност за работа со тешко топливи електроди. Максималната струја на заварување е 16А. Класата на изолација е H (до 18 степени) и има 3м кабел за маса и електрода. Тежината на уредот е 4,6кг.

  Апарат за REL заварување EWI 200

  5952001200
  30.450 со ДДВ
  Апарат за заварување - инвертер е дигитално контролиран инвертер со најновата IGBT технологија, која му овозможува работа при големи варијации на напон. Дава можност за заварување со процесите REL и TIG. Покрај наведената IGBT технологија, се какатеризира и со Anti-Stick што оневозможува лепење на електродите на работното парче со автоматско намалување на струјата, Hot-Start кој обезбедува безбедно палење на електродите, како и Arc-Force кој овозможува работа со тешко топливи електроди. Со изборот на посебен режим на работа со целулозна електрода се остварува поголем напон на отвореното коло и полесен почеток на заварувањето.Максималната струја на заварување на овој уред е 2А. Класата на изолација е H (до 18 степени) и има 3м кабел за маса и електрода. Тежината на уредот е 4,7кг.
  Close
  Filters
  Преференци
  Пребарување
  Loading...
  Loading...
  Loading...

  Сет окасто вилушкасти клучеви, 17 парч., REDLINE

  575430141
  1.950 со ДДВ
  REDLINE сет окасто-вилушкасти клучеви. Распон на прифат OK 6-22.

  Сет одвртувачи, REDLINE

  575194226
  1.590 со ДДВ
  REDLINE сет одвртувачи, шлиц и PH прифат.

  Изолир трака

  40 со ДДВ

  Protect

  399 со ДДВ
  Исклучително меки заштитни ракавици, лесни за носење, изработени од свинска кожа. Наддланката е изработена од еластичен памук кој овозможува кожата да дише. Имаат еластична манжетна која може да се прилагоди со леплива лента. Добро се прилепуваат на рацете.

  TRIATHLON Farm

  58970650006
  332 со ДДВ
  4T - 600мл минерално масло, наменето за четворотактни мотори, произведено за четворотактни мотори со воздушно ладење за косилки на трева, генератори, пумпи за вода.

  Рачна ACCU LED работилничка лампа

  0827940370
  1.650 со ДДВ

  Еднократни маски EAR LOOP

  0899011001
  4 со ДДВ 11 со ДДВ
  Маска за општа употреба во секојдневниот живот.

  Пумпа за преточување за дупчалка

  B20930
  282 со ДДВ

  ACCU LED лампа PEN

  0827500021
  2.050 со ДДВ

  LED лампа за капа

  0827809353
  465 со ДДВ

  Shield Cut5

  344 со ДДВ
  Меки и удобни бесшевни ракавици, изработени од синтетичко влакно UHMWPE (полиетилен со ултра-висока молекуларна тежина). Овие влакна имаат цврстина на затегање која е 10-15 пати поголема од челикот, што е тајната на максималните параметри на абење и кинење. Дланката е преслечена со тенок слој од полиуретан.

  Сет окасто вилушкасти клучеви, 17 парч., REDLINE

  575430141
  1.950 со ДДВ
  REDLINE сет окасто-вилушкасти клучеви. Распон на прифат OK 6-22.

  Сет одвртувачи, REDLINE

  575194226
  1.590 со ДДВ
  REDLINE сет одвртувачи, шлиц и PH прифат.

  Изолир трака

  40 со ДДВ

  Protect

  399 со ДДВ
  Исклучително меки заштитни ракавици, лесни за носење, изработени од свинска кожа. Наддланката е изработена од еластичен памук кој овозможува кожата да дише. Имаат еластична манжетна која може да се прилагоди со леплива лента. Добро се прилепуваат на рацете.

  TRIATHLON Farm

  58970650006
  332 со ДДВ
  4T - 600мл минерално масло, наменето за четворотактни мотори, произведено за четворотактни мотори со воздушно ладење за косилки на трева, генератори, пумпи за вода.

  Рачна ACCU LED работилничка лампа

  0827940370
  1.650 со ДДВ

  Еднократни маски EAR LOOP

  0899011001
  4 со ДДВ 11 со ДДВ
  Маска за општа употреба во секојдневниот живот.

  Пумпа за преточување за дупчалка

  B20930
  282 со ДДВ

  ACCU LED лампа PEN

  0827500021
  2.050 со ДДВ

  LED лампа за капа

  0827809353
  465 со ДДВ

  Shield Cut5

  344 со ДДВ
  Меки и удобни бесшевни ракавици, изработени од синтетичко влакно UHMWPE (полиетилен со ултра-висока молекуларна тежина). Овие влакна имаат цврстина на затегање која е 10-15 пати поголема од челикот, што е тајната на максималните параметри на абење и кинење. Дланката е преслечена со тенок слој од полиуретан.
  P&G локација