Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

shoppingcart.mini.emptycarttext

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Tig

  Популарни артикли од категоријата Tig

  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Апарат за TIG заварувањеTIG 200S PULSE

  5952380200
  Апарат за пулсно TIG заварување со висока фреквенција koj e дигитално контролиран инвертер со најнова IGBT технологија и високофрекфентен пулсен режим на работа. Идеален е за TIG заварување на тенки прохромски цевки и лимови. Има можност за заварување во TIG DC, HF TIG DC pulse и REL режим на работа. Најновата IGBT технологија му овозможува непречено да работи дури и со големи варијации на напон, додека малата вредност на референтна струја му овозможува да работи на инсталации со осигурувач од 20 ампери. Апаратот во високофрекфентен режим на работа има можност за прилагодување на времето на истекување на гас на почетокот и крајот на заварувањето. Со дефинирање на фреквенцијата на ширина на пулсот, како и со прилагодување на "горните" и "долните" струи на заварување, можно е да се постигне квалитетно заварување на тенки лимови и цевки. Класата на изолација F овозможува работа на електрични компоненти до 155 степени.

  Апарат за заварување TIG 200 AC/DC

  5952380201
  Апаратот за заварување TIG 2 AC/DC е високофрекфентен апарат за пулсно заварување. Станува збор за дигитално контролиран инвертер со најнова IGBT технологија и високофрекфентен пулсен режим на работа. Идеален е за TIG заварување на тенки прохромски и алуминиумски цевки и лимови. Има можност за заварување во режимите за работа TIG AC/DC, LIFT TIG и REL. Најновата IGBT технологија му овозможува непречено да работи и при големи варијации на напонот. Малата вредност на референтната струја овозможува работа на инсталации со осигурувач од 2 ампери. Апаратот во високофрекфентниот режим на работа има можност за прилагодување на времето на истекување на гасот на почетокот и на крајот на заварувањето. Со дефинирање на ширината на пулсот, како и со прилагодување на "горната " и "долната" струја на заварување се овозможува постигнување на квалитетно заварување на тенки лимови и цевки. Класата на изолација F овозможува да се работи на електрични компоненти до 155 степени.