Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

shoppingcart.mini.emptycarttext

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  REL

  Популарни артикли од категоријата REL

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Апарат за REL заварување EWI 160 S

  5952200160
  Апарат за заварување - Наследникот на старата платформа EWI 160, новиот Model S е дигитално контролиран инвертер со најнова IGBT технологија, дигитален дисплеј и компонента Power Factor Controller што овозможува стабилна и симетрична потрошувачка на енергија додека ја зголемува издржливоста и доверливоста на апаратот. Уредот има целосно нов дизајн на електрично коло кој овозможува стабилен лак и високи перформанси при REL заварувањето. Обезбедува можност за заварување во режимот LIFT TIG. Покрај споменатата IGBT технологија, се карактеризира со Anti-Stick кој спречува лепење на електродите на работното парче со автоматско намалување на струјата, Hot-Start кој обезбедува сигурно палење на електродите, како и Arc-Force што ја олеснува работата со тешко топливи електроди. Опциите VRD, HOT START и ANTI STICK може да се прилагодат на скала од -10 до +10 со помош на потенциометар. Максималната струја на заварување со овој уред е 160 А. Уредот има подобрен систем за ладење, нов дизајн на куќиштето со засилени потпори и поцврста рамка. Во цената е вклучена испорака на функционално куќиште кое содржи уред и кабли за заземјување и електрода со должина од 3 m. Тежината на уредот е 5 кг.

  Апарат за REL заварување EWI 200 S

  5952200200
  Апарат за заварување - Наследникот на старата платформа EWI 200, новиот Model S е дигитално контролиран инвертер со најнова IGBT технологија, дигитален дисплеј и Power Factor Controller компонента што овозможува стабилна и симетрична потрошувачка на енергија додека ја зголемува издржливоста и доверливоста на апаратот. Уредот има целосно нов дизајн на електрично коло кој овозможува стабилен лак и високи перформанси при REL заварувањето.Обезбедува можност за заварување во режимот LIFT TIG. Покрај споменатата IGBT технологија, се карактеризира со Anti-Stick кој спречува лепење на електродите на работното парче со автоматско намалување на струјата, Hot-Start кој обезбедува сигурно палење на електродите, како и Arc-Force што ја олеснува работата со тешко топливи електроди. Максималната струја на заварување со овој уред е 200 А. Уредот има подобрен систем за ладење, нов дизајн на куќиштето со засилени потпори и поцврста рамка. Во цената е вклучена испорака на функционално куќиште кое содржи уред и кабли за заземјување и електрода со должина од 3 m. Тежината на уредот е 5 кг.