Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Filters
  Преференци
  Пребарување

  Контакт спреј SW, 200 ml

  671 со ДДВ
  SW контакт спрејот помага кај проблеми при стартување, отстранување, спречување пречки и дефекти на електрични уреди предизвикани од влага. Овој специјален спреј има улога во одмастување и чистење на контактите и електричните делови. Ги отстранува остатоците од калофониум и ги чисти валканите електрични уреди, платина, релеи, приклучоци на утичницата. Спрејот не ги оштетува пластичните и другите конструктивни материјали кои не се употребуваат во електрониката.
  Каталошки број: 089365
  Брза испорака од 2-4 дена
  Бесплатна испорака за нарачки над 1500,00 ден.

  Својства и начин на делување:

  Чисти и плакне остатоци од колофониум, масни наслаги и масло, и други нечистотии кај електронски компоненти, контакти, печатени плочи и релеја. Исто така, отстранува остатоци од растопен оксид настанат по примена на Контакт OL, арт. бр. 089360. Не ги нагризува пластичните материјали и повеќето конструкциски материјали. Има широк опсег на примена.

  Упатство за употреба:

  Редовно одржување

  1.  Применувајте го исклучиво на исклучени уреди.

  2.  Пред употреба добро протресете ја боцата.

  3.  Прскајте со помош на приложеното цевче.

  4.  Испрскајте обилно за да постигнете што подобар ефект на чистење.

  5.  Почекајте средството целосно да испари пред повторно вклучување на уредите.

  6.  По третманот со ова средство, контактите се подложни на оксидација, па репорачуваме употреба на Контакт OS, арт. бр. 089361.

  ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Да се употребува подалеку од отворен пламен. Да не се прска на исталации кои се под напон. Поради присуство на растворувачи, се препорачува внимателна употреба кај некои пластични материјали (поликарбонат, полистирол) и кај гумени делови, па неопходно е претходно да се тестира компатибилноста на спрејот. Боцaта е под притисок, да се чува подалеку од директно сончево зрачење и да не се изложува на температура поголема од +50°C. Да се чува на температура од +15°C до +25°C. Обратете внимание на ознаките за опасност. Носете соодветна заштитна опрема (ракавици, маска и очила).

  Напишете коментар
  • Можете да напишете коментар само по купување на производот
  • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *
  • Карактеристики
  • Својства и начин на делување:

   Чисти и плакне остатоци од колофониум, масни наслаги и масло, и други нечистотии кај електронски компоненти, контакти, печатени плочи и релеја. Исто така, отстранува остатоци од растопен оксид настанат по примена на Контакт OL, арт. бр. 089360. Не ги нагризува пластичните материјали и повеќето конструкциски материјали. Има широк опсег на примена.

   Упатство за употреба:

   Редовно одржување

   1.  Применувајте го исклучиво на исклучени уреди.

   2.  Пред употреба добро протресете ја боцата.

   3.  Прскајте со помош на приложеното цевче.

   4.  Испрскајте обилно за да постигнете што подобар ефект на чистење.

   5.  Почекајте средството целосно да испари пред повторно вклучување на уредите.

   6.  По третманот со ова средство, контактите се подложни на оксидација, па репорачуваме употреба на Контакт OS, арт. бр. 089361.

   ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Да се употребува подалеку од отворен пламен. Да не се прска на исталации кои се под напон. Поради присуство на растворувачи, се препорачува внимателна употреба кај некои пластични материјали (поликарбонат, полистирол) и кај гумени делови, па неопходно е претходно да се тестира компатибилноста на спрејот. Боцaта е под притисок, да се чува подалеку од директно сончево зрачење и да не се изложува на температура поголема од +50°C. Да се чува на температура од +15°C до +25°C. Обратете внимание на ознаките за опасност. Носете соодветна заштитна опрема (ракавици, маска и очила).

  • Преглед
  • Напишете коментар
   • Можете да напишете коментар само по купување на производот
   • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
   *
   *
   • Лош
   • Одлично
  • Контактирајте не
  • *
   *
   *

  Својства и начин на делување:

  Чисти и плакне остатоци од колофониум, масни наслаги и масло, и други нечистотии кај електронски компоненти, контакти, печатени плочи и релеја. Исто така, отстранува остатоци од растопен оксид настанат по примена на Контакт OL, арт. бр. 089360. Не ги нагризува пластичните материјали и повеќето конструкциски материјали. Има широк опсег на примена.

  Упатство за употреба:

  Редовно одржување

  1.  Применувајте го исклучиво на исклучени уреди.

  2.  Пред употреба добро протресете ја боцата.

  3.  Прскајте со помош на приложеното цевче.

  4.  Испрскајте обилно за да постигнете што подобар ефект на чистење.

  5.  Почекајте средството целосно да испари пред повторно вклучување на уредите.

  6.  По третманот со ова средство, контактите се подложни на оксидација, па репорачуваме употреба на Контакт OS, арт. бр. 089361.

  ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Да се употребува подалеку од отворен пламен. Да не се прска на исталации кои се под напон. Поради присуство на растворувачи, се препорачува внимателна употреба кај некои пластични материјали (поликарбонат, полистирол) и кај гумени делови, па неопходно е претходно да се тестира компатибилноста на спрејот. Боцaта е под притисок, да се чува подалеку од директно сончево зрачење и да не се изложува на температура поголема од +50°C. Да се чува на температура од +15°C до +25°C. Обратете внимание на ознаките за опасност. Носете соодветна заштитна опрема (ракавици, маска и очила).

  Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија