Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

shoppingcart.mini.emptycarttext

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Фолија за кровопокривање, паропропусна, BREAWARF

  Контактна високодифузна поткровна мембрана, се монтира директно на термо изолација
  (двослојна кровна конструкција без дрвена подлога, вентилирана термоизолирана фасада)

  Каталошки број: 3681100100
  Проверете ја достапноста во Pick&GO објектите
  Испорака од 2-4 дена
  Бесплатна испорака за нарачки над 2500,00 ден.

  Упортреба:
  Крајот на мембраната (окапница) да се комбинира со окапницата. Мембраната со окапницата да се залепи со
  лента арт.бр. 1681500. Мембраната се монтира со страната со печатени линии кон покривот (керамидите).
  Преклопот да се прави по отпечатените линии за преклоп, вертикалниот спој да се спојува над гредите (да се спои
  со контралетва). Максимална оддалеченост помеѓу греди е 100 cm.
  Минимален агол на нагиб на кровот е 17º, при агол < 22º, преклопот да се спои со лента арт.бр. 1681500. При
  нагиб на кров понизок од сигурниот нагиб на кровот (керамидата), преклопот да се спои со лента бр.
  1681500. Механичките оштетувања да се поправат со помош на парчиња од мембрана и со помош на лента.
  За да се осигура непробојност на ветер, преклопите на мембраната мора да се залепат со лента арт.бр.
  1681500.Термоизолацијата ја монтираме така да не ја подига мембраната.
  По монтажата мембраната да се покрие со керамиди, најдоцна до 3 месеци од монтажата.
  Ролните се складираат хоризонтално, на чиста рамна површина без присуство на UV зрачење.
  Ширина на ролна = 1,5 m Должина на ролна = 50 m Површина на ролна = 75 m2 

  Спецификации на производот
  Име Вредност
  Должина 50m
  Ширина 1,5m
  Парапропусност - SD вредност 0.02m
  Тежина 100/140 g/m2
  Затезна цврстина N/50mm
  Отпорност на пробивање на вода класа W1
  UV стабилност 3 месеци
  Еластичност на ниски температури - без пукнатини -25 C
  Напишете коментар
  • Можете да напишете коментар само по купување на производот
  • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  Упортреба:
  Крајот на мембраната (окапница) да се комбинира со окапницата. Мембраната со окапницата да се залепи со
  лента арт.бр. 1681500. Мембраната се монтира со страната со печатени линии кон покривот (керамидите).
  Преклопот да се прави по отпечатените линии за преклоп, вертикалниот спој да се спојува над гредите (да се спои
  со контралетва). Максимална оддалеченост помеѓу греди е 100 cm.
  Минимален агол на нагиб на кровот е 17º, при агол < 22º, преклопот да се спои со лента арт.бр. 1681500. При
  нагиб на кров понизок од сигурниот нагиб на кровот (керамидата), преклопот да се спои со лента бр.
  1681500. Механичките оштетувања да се поправат со помош на парчиња од мембрана и со помош на лента.
  За да се осигура непробојност на ветер, преклопите на мембраната мора да се залепат со лента арт.бр.
  1681500.Термоизолацијата ја монтираме така да не ја подига мембраната.
  По монтажата мембраната да се покрие со керамиди, најдоцна до 3 месеци од монтажата.
  Ролните се складираат хоризонтално, на чиста рамна површина без присуство на UV зрачење.
  Ширина на ролна = 1,5 m Должина на ролна = 50 m Површина на ролна = 75 m2 

  Спецификации на производот
  Должина 50m
  Ширина 1,5m
  Парапропусност - SD вредност 0.02m
  Тежина 100/140 g/m2
  Затезна цврстина N/50mm
  Отпорност на пробивање на вода класа W1
  UV стабилност 3 месеци
  Еластичност на ниски температури - без пукнатини -25 C