Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  NSF подмачкувачи за индустрија за храна и пијалоци

  Популарни артикли од категоријата NSF подмачкувачи за индустрија за храна и пијалоци

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  MULTICLEAN, 400ml

  08901096
  MULTICLEAN е средство за чистење и привремено подмачкување во физиолошки и еколошки чувствителни зони. Може да се користи во простории каде што се произведуваат или складираат прехрамбени производи. Ова средство пружа работа без опасност со одлично својство за чистење, одмастување и отстранување на масло, смоласти наслаги и остатоци од силикон. Поседува добра компатибилност со различни материјали и не содржи штетни материјали како што се F+, F, N, Xi, ацетон, силикон и AOX.

  Силикон fluid, 400 ml

  0893221000
  SILIKON FLUID е синтетички и физиолошки безбеден повеќенаменски спреј за универзална употреба, а може да се користи и во простори каде што се произведуваат или складираат прехрамбени производи. Спречува зарибување, шкрипење и појава на отпор во споевите кои се третираат со ова средство. Овој производ е безбеден за здравјето на луѓето, нема боја и може да се користи н различни места. Ја отфрла влагата и ги штити гумените делови од замрзнување.

  Повеќенаменска маст за подмачкување III, 400 gr.

  0893107002
  Синтетичката висококвалитетна бела маст за подмачкување штити од појава на нечистотии, вода, прашини и корозија. Спречува појава на ладно заварување и има добри својства на заптивање. Отпорна е на голем притисок благодарение на EP адитивот кој го поседува. Не содржи силикон, смоли и киселини.

  Повеќенаменска маст за подмачкување IV, 400ml

  0893107003
  Повеќенаменската маст за подмачкување може да се користи во простории каде што се произведуваат или складираат прехрамбени производи. Оваа синтетичка висококвалитетна бела маст е отпорна на голем притисок благодарение на EP адитивот, спречува појава на ладно заварување и штити од корозија, прашина, продирање на вода или нечистотии. Маста не содржи смоли, киселини и силикон.

  Леплив подмачкувач HHS ® 6000 PLUS, 400ml

  0893106202

  Карактеристики:

  • Универзално, синтетичко масло со високи перформанси со извонредни својства за подмачкување благодарение на додавањето на бор нитрид.
  • Ако подмачкувањето на маслото се прекине на повисоки температури (над 180°C), борниот нитрид го презема подмачкувањето до 1000°C (суво подмачкување).
  • Подмачкувачот не е штетен по здравјето, што го прави идеално погоден за прехранбената индустрија.
  • За професионална употреба кај најмали толеранции, прецизни делови или дури и со високи температурни оптоварувања, како што се лежишта, синџири, спојници, пружини, лизгачки шини или жичени кабли (сајли).
  • Температурно отпорен од -40оC  до +1000оC

  Леплив подмачкувач HHS ® 2000 PLUS, 400ml

  0893106203

  Карактеристики:

  • Универзално, синтетичко масло за подмачкување со високи перформанси и екстремна отпорност на адхезија и притисок, благодарение на додавањето на бор нитрид.
  • Сигурна заштита од абење
  • идеално погоден за прехранбената индустрија.
  • За професионална употреба кај апликации со висок притисок, под високи центрифугални сили или над глава, како што се жичени кабли (сајли), завртки, спојници, шарки, лизгачки шини, запчаници и отворени запчаници.
  • Температурно отпорен од -40оC  до +1000оC

  HHS 200 Plus

  0893106204

  Маст за подмачкување со високи перформанси за екстремни оптоварувања.
  Универзална синтетичка маст за подмачкување со високи перформанси со извонредни својства за подмачкување благодарение на додавањето на бор нитрид

  MULTI PLUS универзално средство за одржување, 400 ml

  0893056000
  Универзално, синтетичко повеќенаменско средство со високи перформанси со извонредни својства за подмачкување .

  NSF подмачкувачи за индустрија за храна и пијалоци