Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  HSS бургии за метал

  category.description.more category.description.less

  Популарни артикли од категоријата HSS бургии за метал

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  HSCO MAGMA спирална бургија

   

  ZEBRA спирална бургија HSCO, според DIN 388 тип RN Magma е прецизна бургија за нерѓосувачки челик, специјална со значително генерирање на топлина и агол на врвот од 130°.

  Magma повеќеслојна облога со заштита од абење, цврстина од 3.300 HV, топлинска отпорност од 800°C.

  Самоцентрирање.

  Вкрстеното дупчење обезбедува одлично центрирање, дури и на заоблени материјали, при што нема потреба од обележување со точкаст обележувач или со извлекување.

   

  20 верзии
  Види се

  HSCO RED LINE бургија за инокс

   

  HSCO бургија за прецизно дупчење со агол на врвот од 130°.

  Стабилна спирална бургија која поради кратката конструкција обезбедува прецизно дупчење и центрирање, дури и на заоблени материјали, без примена на точкаст обележувач. Благодарение на прецизната геометрија, осигуран е постојан квалитет на продупчените дупки.

   

  17 верзии
  Види се

  HSS бургија за метал

  Висококвалитетната брусена спирална бургија HSS ZEBRA се користи за дупчење на челик. Со својата кратка конструкција овозможува прецизно дупчење, додека вкрстено брусениот врв (агол на врвот на бургијата) од 130 степени обезбедува прецизно центрирање дури и на заоблени материјали, без потреба од претходно обележување со точкаст обележувач. Оваа спирална бургија калена во пареа осигурува постојан квалитет на продупчените дупки, со висока прецизност и долг работен век обезбедувајќи помало триење и загревање на бургијата. Оваа бургија може да се применува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки.
  3 верзии
  Види се

  HSS бургија за центрирање

  Висококвалитетната брусена спирална бургија HSS ZEBRA се користи за дупчење на челик. Со својата кратка конструкција овозможува прецизно дупчење, додека вкрстено брусениот врв (агол на врвот на бургијата) од 130 степени обезбедува прецизно центрирање дури и на заоблени материјали, без потреба од претходно обележување со точкаст обележувач. Оваа спирална бургија калена во пареа осигурува постојан квалитет на продупчените дупки, со висока прецизност и долг работен век обезбедувајќи помало триење и загревање на бургијата. Оваа бургија може да се применува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки.
  2 верзии
  Види се

  HSS двострана спирална бургија

  Брусената двострана HSS бургија калена во пареа, со вкрстено брусен врв (агол на врвот на бургијата) од 118 степени се користи за дупчење на тенки челични лимови, поп-нитни и заковки, а особено е погодна за рачна обработка на тенки материјали. Оваа стабилна HSS бургија со својата кратка конструкција обезбедува прецизно дупчење, а благодарение на самоцентрирачкиот врв овозможува одлично центрирање дури и на заоблени материјали без потреба од претходно обележување со точкаст обележувач. Оваа бургија може да се применува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки. Вкупната должина на бургијата изнесува 46 mm, дијаметарот на бургијата е 3 mm, а должината на жлебот за струготина е 11mm.
  11 верзии
  Види се

  HSS спирална бургија за алуминиум

  Спиралната HSS ZEBRA самоцентрирачка бургија се користи за прецизно дупчење на алуминиум, алуминиумски легури,како и алуминиумски ковани и лиени легури. Оваа бургија обезбедува прецизно дупчење, додека вкрстено брусениот врв (агол на врвот на бургијата) од 130 степени обезбедува одлично центрирање, без потреба од претходно обележување со точкаст обележувач, дури и на заоблени материјали. Оваа геометриски прецизно изработена бургија со намалено, заострено и попречно сечило обезбедува сигурен квалитет на продупчените дупки, додека жлебот одлично ги одведува струготините во продупчената дупка. Оваа бургија се применува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки. Вкупната должина на бургијата изнесува 40 mm, дијаметарот на бургијата е 1,5 mm, а должината на жлебот за струготина е 18 mm.
  3 верзии
  Види се

  HSS спирална бургија за метал, RED LINE - блистер

  Висококвалитетната брусена спирална бургија HSS ZEBRA се користи за дупчење на челик. Со својата кратка конструкција овозможува прецизно дупчење, додека вкрстено брусениот врв (агол на врвот на бургијата) од 130 степени обезбедува прецизно центрирање дури и на заоблени материјали, без потреба од претходно обележување со точкаст обележувач. Оваа спирална бургија калена во пареа осигурува постојан квалитет на продупчените дупки, со висока прецизност и долг работен век обезбедувајќи помало триење и загревање на бургијата. Оваа бургија може да се применува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки.
  22 верзии
  Види се

  HSS спирална бургија за челик, DIN340

  Брусена, продолжена спирална бургија HSS со стандардно цилиндрично јадро и агол на врвот од 118 степени, се користи за дупчење на стандарден челик, лиен челик (легиран и нелегиран), сиров лив, темпер лив и железен лив. Оваа бургија калена во пареа може да се применува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки. Пред да се почне дупчењето со оваа бургија, неопходно е обележување на местото на дупчење со точкаст обележувач. Вкупната должина на бургијата изнесува 95 mm, дијаметарот на бургијата е 2,5 mm, а должината на жлебот за струготина е 62 mm.
  17 верзии
  Види се

  HSS спирална бургија за челик, Standard

  Валана спирална бургија HSS со стандардно цилиндрично јадро и аглол на врвот од 118 степени, се користи за дупчење на градежен челик со цврстина на затегање до 800 N/mm2, лиен челик, како и местата каде што не е потребна голема прецизност на отворот. Оваа бургија калена во пареа може да се променува на столбни, електрични, индустриски и батериски дупчалки. Пред почетокот на дупчењето со оваа бургија, неопходно е обележување на местото со точкаст обележувач. Вкупната должина на бургијата изнесува 34 mm, дијаметарот на бургијата е 1 mm, а должината на жлебот за струготина е 12 mm.
  63 верзии
  Види се

  HSS спирална бургија за челик, ZEBRA

   

  Самоцентрирачка спирална бургија калена во пареа  осигурува постојан квалитет на продупчените дупки, со висока прецизност и долг работен век притоа обезбедувајќи помало триење и загревање на бургијата.

   

  54 верзии
  Види се

  Гарнитура HSS спирални бургии (1-10mm), 19парч

  062501
  Гарнитурата од спирални бургии HSS DIN338 RN се состои од бургии со врв од 118 степении. Погодни се за градежни челици каде што е потребна голема прецизност на отворот. Овие бургии имаат стандардно цилиндрично јадро и пред почетокот на работата, потребно е да се изврши обележување со точкаст обележувач. Гарнитурата содржи 19 бургии во кутија.

  Гарнитура Оptimum степенести бургии 4-30 мм

  0694422701
  Неверојатно применлива и екстремно брза степенеста спирална бургија со посебно долг работен век.

  HSS бургии за метал

  Close
  Filter by Clear All