Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Црева и моталки

  Популарни артикли од категоријата Црева и моталки

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Автоматско црево за вода во котур 20M

  FARH20
  • Автоматско бавно враќање
  • Автоматско намотување на цревото
  • Црево со прилагодлива млазна прскалка
  • Ротирачки ѕиден носач – 180 ֯

  Автоматско црево за вода во котур 35M

  FARH35
  • Автоматско бавно враќање
  • Автоматско намотување на цревото
  • Црево со прилагодлива млазна прскалка
  • Ротирачки ѕиден носач – 180 ֯

  Црево за вода

  Цревото е изработено од повеќекомпонентен полимер во три слоја. Бидејќи е зајакнато по целата должина, цревото е многу отпорно и долготрајно. Притисокот што може да помине низ него зависи од дијаметарот на цревото и се движи од 18-27 бари. Има заштита од формирање на алги и е наменето за сите годишни времиња.

  5 верзии
  Види се

  Црево за вода King Kong, 3/4 - 15 метри

  CSL3415
  King Kong е супер лесно црево со голема брзина на воден проток, а тежи до 3 пати помалку од традиционалното црево. Специфичната патентирана структура на цревото спречува појава на јазли и превиткување. Опремен е со 2 брзи конектори со безбедносно ослободување, компатибилни со сите додатоци на пазарот. Лесно се сече и поврзува на должина според потребите. Еколошки, може целосно да се рециклира на крајот од својот животен век.
  Работен притисок: 3,5 бари
  Притисок на пукање (на 20°C): 12 бари
  Работна температура: -10°C +50°C
  Должина: 15 m

  Црево за вода King Kong, 3/4 - 30 метри

  CSL3430
  King Kong е супер лесно црево со голема брзина на воден проток, а тежи до 3 пати помалку од традиционалното црево. Специфичната патентирана структура на цревото спречува појава на јазли и превиткување. Опремен е со 2 брзи конектори со безбедносно ослободување, компатибилни со сите додатоци на пазарот. Лесно се сече и поврзува на должина според потребите. Еколошки, може целосно да се рециклира на крајот од својот животен век.
  Работен притисок: 3,5 бари
  Притисок на пукање (на 20°C): 12 бари
  Работна температура: -10°C +50°C
  Должина: 30 m

  Црево за вода Super Light 5/8 x20m зелено

  CSL5820Z
  Патентиранo Super Light цревo што ги заменуваат неудобните традиционални градинарски црева со кои во споредба тежи 3 пати помалку. Специјална структура отпорна на извиткување и гарантира континуиран проток на вода. Изработено од нетоксични материјали, безбедни и сертифицирани за транспорт на вода за пиење. Еколошки, може целосно да се рециклира на крајот од својот животен век.
  Работен притисок: 3,5 бари
  Притисок на пукање (на 20°C): 12 бари
  Работна температура: -10°C +50°C
  Должина: 20 m

  Црево за вода Super Light 5/8 x20m црно

  CSL5820C
  Патентиранo Super Light цревo што ги заменуваат неудобните традиционални градинарски црева со кои во споредба тежи 3 пати помалку. Специјална структура отпорна на извиткување и гарантира континуиран проток на вода. Изработено од нетоксични материјали, безбедни и сертифицирани за транспорт на вода за пиење. Еколошки, може целосно да се рециклира на крајот од својот животен век.
  Работен притисок: 3,5 бари
  Притисок на пукање (на 20°C): 12 бари
  Работна температура: -10°C +50°C
  Должина: 20 m

  Црево за вода Super Light 5/8 x30m

  CSL5830
  Патентиранo Super Light цревo што ги заменуваат неудобните традиционални градинарски црева со кои во споредба тежи 3 пати помалку. Специјална структура отпорна на извиткување и гарантира континуиран проток на вода. Изработено од нетоксични материјали, безбедни и сертифицирани за транспорт на вода за пиење. Еколошки, може целосно да се рециклира на крајот од својот животен век.
  Работен притисок: 3,5 бари
  Притисок на пукање (на 20°C): 12 бари
  Работна температура: -10°C +50°C
  Должина: 30 m

  Моталка за црево, мала

  MCM

  Моталка за градинарско црево изработена од полимер. За црево со пречник од 1/2'' може да се намота максимум 35 m, а за црево со пречник од 3/4'' максимум 25 m.

  Црева и моталки

  Close
  Filter by Clear All