Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Хидраулични масла

  Популарни артикли од категоријата Хидраулични масла

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Triathlon Hydraulic HM HLP 46

  Моноградни минерални масла кои се употребуваат како течност под притисок во современите хидраулични уреди. Содржат материи за зголемена отпорност на маслото на стареење, заштита од корозија и отпорност - стабилност на висок притисок Претежно се употребуваат во хидраулични уреди во кои се појавуваат високи термички напрегнувања и кои работат во услови на чести и големи промени на температурата во текот на работниот процес. Се произведуваат од базни масла збогатени со најовремени комплекси на адитиви. Се карактеризираат со висок индекс на вискозност, голема отпорност на протекување, ниска точка на течење, брза деемулгација. Ја подобруваат заштитата на хидрауличните уреди од триење, абење, рѓа и корозија. Многу се постојани при промена на температурните услови на работа. Не се препорачуваат за турбини и за подмачкување на хидропумпи кои имаат склопови кои се посребренети (за нив се користат само масла без цинк).

  Triathlon Hydraulic HM HLP 68

  Моноградни минерални масла кои се употребуваат како течност под притисок во современите хидраулични уреди. Содржат материи за зголемена отпорност на маслото на стареење, заштита од корозија и отпорност - стабилност на висок притисок Претежно се употребуваат во хидраулични уреди во кои се појавуваат високи термички напрегнувања и кои работат во услови на чести и големи промени на температурата во текот на работниот процес. Се произведуваат од базни масла збогатени со најовремени комплекси на адитиви. Се карактеризираат со висок индекс на вискозност, голема отпорност на протекување, ниска точка на течење, брза деемулгација. Ја подобруваат заштитата на хидрауличните уреди од триење, абење, рѓа и корозија. Многу се постојани при промена на температурните услови на работа. Не се препорачуваат за турбини и за подмачкување на хидропумпи кои имаат склопови кои се посребренети (за нив се користат само масла без цинк).

  Хидраулични масла