Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Работни одела Viking

  Популарни артикли од категоријата Работни одела Viking

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Работна јакна VIKING

  Благодарение на квалитетот на материјалот, модерниот дизајн и елегантната комбинација на бои со многу практични џебови, работнaта јакна ВИКИНГ ќе ви обезбеди удобност и заштита при работа. Изработена е од високо квалитетна ткаенина (65% полиестер и 35% памук, 270гр / м2) со полиестерски засилувања на места изложени на поголемо абење - колената и лактите, во сива боја со портокалови детали. Може да се користи во градежната индустрија, на градилиштата, во работилници, за време на транспортот, за време на работата во магацин, но и во слободното време.

  10 верзии
  Види се

  Работна јакна VIKING BLUE

  Работна јакна VIKING BLUE, изработена од висококвалитетна ткаенина. Тројното шиење обезбедува издржливост, како и засилување во областите изложени на абење и кинење. Се користи во градежната индустрија, во работилници, продукции, транспортна индустрија и за време на магацински работи.

  - Засилувања на лактите и рамената.
  - Еластични манжетни.
  - Висока крагна.
  - Прилагодлив струк.
  - Два странични џебови.
  - Два странични џебови со велкро
  - Џеб на градниот кош со преклоп.
  - Џеб за телефон.
  - Џеб на градите со држач за пенкало.

  10 верзии
  Види се

  Работна јакна/елек VIKING

  Работна јакна /елек VIKING. Благодарејќи на квалитетниот материјал, модерен дизајн и елегантната комбинација на бои со со многу практични џебови ни обезбедува удобност и заштита при работа. Изработена е од ткаенина од висок квалитет (65% полиестер и 35% памук, 270g/m2) со појачување од полиестер на местата кои се изложени на поголемо абење - колена и лактови, во сива боја со портокалови детали. Може да се користи во градежна индустрија, на градилишта, во работилница, при транспорт, при извршување на магацински работи, но и во слободно време.

  10 верзии
  Види се

  Работни панталони VIKING

  Благодарение на квалитетот на материјалот, модерниот дизајн и елегантната комбинација на бои со многу практични џебови, работните панталони ВИКИНГ ќе ви обезбедат удобност и заштита при работа. Изработена е од високо квалитетна ткаенина (65% полиестер и 35% памук, 270гр / м2) со полиестерски засилувања на места изложени на поголемо абење - колената и лактите, во сива боја со портокалови детали. Може да се користи во градежната индустрија, на градилиштата, во работилници, за време на транспортот, за време на работата во магацин, но и во слободното време.

  10 верзии
  Види се

  Работни панталони VIKING BLUE

  Работните панталони VIKING BLUE ќе ви обезбедат удобност и заштита при работа благодарение на висококвалитетниот материјал, модерниот дизајн и одличната комбинација на бои со голем број тридимензионални џебови. Се користи во градежната индустрија, во работилници, продукции, транспортна индустрија и за време на магацински работи.
  - Зајакнување на местата на абење.
  - Џебови за вметнување влошки за колена.
  - Два странични џебови.
  - Мултифункционален џеб.
  - Страничен џеб со преклоп.
  - Два задни џебови.

  10 верзии
  Види се

  Работни панталони со трегери VIKING

  Благодарение на квалитетот на материјалот, модерниот дизајн и елегантната комбинација на бои со многу практични џебови, работните панталони ВИКИНГ ќе ви обезбедат удобност и заштита при работа. Изработена е од високо квалитетна ткаенина (65% полиестер и 35% памук, 270гр / м2) со полиестерски засилувања на места изложени на поголемо абење - колената и лактите, во сива боја со портокалови детали. Може да се користи во градежната индустрија, на градилиштата, во работилници, за време на транспортот, за време на работата во магацин, но и во слободното време.

  10 верзии
  Види се

  Работни панталони со трегери VIKING BLUE

  Благодарение на квалитетниот материјал, модерниот дизајн и елегантната комбинација на бои со многу практични џебови, работните панталони VIKING BLUE ќе ви овозможат удобност и заштита при работа.
  -грамажа 260-270 g/m2,
  -тројни шевови,
  -тридимензионални џебови,
  -засилувања на места изложени на абење.

  10 верзии
  Види се

  Работничка јакна VIKING GREY

  Работничка јакна/елек - изработена од ткаенина со висок квалитет. Тројните шевови обезбедуваат долготрајност, како и зајакнување на местата изложени на абење. Може да се користи во градежната индустрија, во работилници, во производство, во транспортната индустрија, при извршување магацински работи.
  • Зајакнувања на лактите и рамењата
  • Еластични манжетни
  • Висока јака
  • Прилагодлив појас
  • Два странични џебови
  • Два странични џебови со чичак лепенка
  • Џеб на градите со преклоп
  • Џеб за мобилен телефон
  • Џеб на градите со држач за моливи и пекала

  10 верзии
  Види се

  Работничка јакна/елек VIKING GREY

  Работничка јакна/елек - изработена од ткаенина со висок квалитет. Тројните шевови обезбедуваат долготрајност, како и зајакнување на местата изложени на абење. Може да се користи во градежната индустрија, во работилници, во производство, во транспортната индустрија, при извршување магацински работи.
  • Зајакнувања на лактите и рамењата
  • Еластични манжетни
  • Висока јака
  • Прилагодлив појас
  • Два странични џебови
  • Два странични џебови со чичак лепенка
  • Џеб на градите со преклоп
  • Џеб за мобилен телефон
  • Џеб на градите со држач за моливи и пекала

  10 верзии
  Види се

  Работнички панталони VIKING GREY

  Работни панталони кој ќе Ви пружат удобност и заштита при работа благодарение на висококвалитетниот материјал и модерниот дизајн со голем број на тридимензионални џебови. Може да се користат во работилници, во производство, при транспорт и при извршување магацински работи.
  • Зајакнувања на месата подложни на абење
  • Џебови за вметнување штитници за колена
  • Два странични џебови
  • Мултифункционален џеб
  • Страничен џеб со преклоп
  • Два задни џебови со преклоп

  10 верзии
  Види се

  Работнички панталони со прерамки VIKING GREY

  Работничките панталони со прерамки ќе ви пружат удобност и заштита при работа благодарение на висококвалитетниот материјал,
  модерниот дизајн и одличната комбинација на бои, со голем број на тридимензионални
  џебови. Тројните шевови обезбедуваат долготрајност како и зајакнување на местата изложени
  на абење. Може да се користат во градежната индустрија, во работилници, во производство,
  при транспорт и при извршување магацински работи.
  • Мултифункционални џебови
  • Зајакнувања на месата подложни на абење
  • Џебови за вметнување штитници за колена
  • Два странични џебови
  • Страничен џеб со преклоп
  • Два задни џебови со преклоп

  9 верзии
  Види се

  Работна јакна VIKING

  5899706252

  Благодарение на квалитетот на материјалот, модерниот дизајн и елегантната комбинација на бои со многу практични џебови, работнaта јакна ВИКИНГ ќе ви обезбеди удобност и заштита при работа. Изработена е од високо квалитетна ткаенина (65% полиестер и 35% памук, 270гр / м2) со полиестерски засилувања на места изложени на поголемо абење - колената и лактите, во сива боја со портокалови детали. Може да се користи во градежната индустрија, на градилиштата, во работилници, за време на транспортот, за време на работата во магацин, но и во слободното време.

  Работни одела Viking