Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

shoppingcart.mini.emptycarttext

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Пневматски машини

  Популарни артикли од категоријата Пневматски машини

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Пневматски пиштол за издувување, пластичен

  07149213
  Компактен пластичен пиштол - дувалка

  Пневматски ударен одвртувач DSS 1" L 529mm 2846 Nm

  07037700

   

  Маса - 12.98 kg

  Прифат на алатот - Четвороаголен 1"

  Навој за приклучна спојка - 1/2''

  Минимален дијаметар на цревото - 13 mm

  Потребен притисок во инсталацијата - 6,3 bar

  Вртежен момент на затегнување - 2.168 Nm

  Просечна потрошувачка на воздух - 400 л/мин.

  Максимален момент на ослободување - 2.846 Nm

  Пневматски пиштолски одвртувач DPS 1/4'

  0703412
  Компактен пневматски пиштол одвртувач со мали димензии, со брзозатегачки футер. Одвртувачот има можност за промена на насоката на вртење на моментот на затегање, лево/десно. Одводот на воздух е преку рачката на одвртувачот, далеку од работниот простор.

  Пневматски пиштол-одвртувач DPS 1/4'со регулација

  0703439
  Компактен пневматски пиштол одвртувач со мали димензии, со брзозатегачки футер. Одвртувачот има можност за регулирање на моментот на затегање, како и промена на насоката на вртење - лево/десно. Одводот на воздух е преку рачката на одвртувачот, далеку од работниот простор.

  Пневматски ударен одвртувач, DSS 1/2''H

  07037360
  Моќен, добро урамнотежен пневматски одвртувач со брзо постигнување на прилагодениот момент на затегнување. Машината има оптимално позиционирано тежиште на алатот. Преклопникот кој лесно се управува овозможува едноставна промена на насоката и прилагодување на моментот на затегнување. Висококвалитетниот ударен механизам со подобрено подмачкување и моторот со 6 топки го продолжуваат работниот век на машината. Гумираната ергономска рачка не се лади при работата.

  Пневматски ударен одвртувач DSS 1/2" IN STANDARD

  07037560
  Пневматски одвртувач со исклучителен сооднос помеѓу моќноста и тежината. Двојниот ударен механизам со високи перформанси и системот од значајни моќни чекани обезбедуваат најмногу 860 Nm обртен момент при опуштање. Конструиран е така што го насочува воздухот од корисникот и работната област. Прекинувачот со 6 положби овозможува лесно прилагодување на моментот на моќноста и промена на насоката (затегање/опуштање).

  Пневматски ударен одвртувач DSS 3/4''H

  07037730

  Сигурен, моќен ударен одвртувач со висококвалитетен ударен механизам со подобрено подмачкување и мотор со 6 топки кои го продолжуваат работниот век на машината. Преклопникот за промена на насоката и четирите позиции на вртење овозможуваат брза и лесна работа. Одвртувачот има гумирана ергономска рачка за удобна работа и приклучок за воздух кој може да се ротира за 360°.

  Пневматски ударен одвртувач DSS 3/4'' MAX

  571439934
  Моќен ударен одвртувач со двоен ударен механизам и издржливо куќиште од композитен материјал. Преклопникот за менување на насоката на вртежите и прилагодување на тристепениот момент на затегнување овозможува едноставно ракување. Машината има ергономски обликувана рачка обложена со двокомпонентен материјал за удобна работа, како и специјални топчиња за намалување на бучавата настаната од излез на употребениот воздух.

  Пневматски одвртувач DSS 1''L 512mm

  07037800
  Робустен ударен одвртувач со долга излезна осовина (150 mm), специјално наменет за работа на тркала на тешки комерцијални возила. Машината има можност за прилагодување на моментот според потребите на работата која се врши, како и можност за промена на насоката на вртење - затегање/отпуштање.

  Пневматски одвртувач DSS 1''P 305mm

  07037750
  Моќен ударен одвртувач со висококвалитетен ударен механизам и моќен мотор кој овозможува големи работни моменти и сигурност во работата. Одвртувачот има преклопник за едноставно прилагодување на моментот според потребите на работата, како и можност за промена на насоката на вртење (затегање/отпуштање). Исто така може да се контролира брзината на вртење на копчето.

  Пневматска аксијална брусалка DSG 25

  07032300
  Аксијална брусилка која е специјално развиена за исклучително тешки и сложени работи, со висока резерва на моќност. Брусилката има можност за регулирање на бројот на вртежи. Гумираното компактно куќиште на машината со намалени вибрации овозможува удобна работа. Приклучокот за компримиран воздух може да се врти, што оневозможува заплеткување на приклучното црево.

  Пневматска аголна брусалка DSW 22

  07032310
  Компактна пневматска аголна брусилка со можност за регулирање на бројот на вртежи. Гумираното куќиште на машината со намалени вибрации овозможува удобна работа. Приклучокот за компримиран воздух може да ротира, што оневозможува заплеткување на приклучното црево.

  Пневматска аголна брусалка DWS 125

  07038570
  Моќна аголна брусилка со моќен мотор со високи перформанси. Косите запченици во главата на брусилката обезбедуваат поголем пренос на сила и работа со помали вибрации. Осигурувачот за брзина спречува поголема брзина од дозволената. Гумираната рачка овозможува повеќечасовна работа и намалување на заморот на корисникот. Сопирачките на осовината обезбедуваат брза и лесна замена на плочите. Машината има и дополнителна рачка која може да се монтира и од лева и од десна страна. Одводот на воздух е на задниот дел од алатот, одалечен од зоната на работа.

  Пневматски машини

  Close
  Filter by Clear All