Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Лепила - Останато

  Популарни артикли од категоријата Лепила - Останато

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Лепак во спреј 500ml

  0890100055
  Лепак во спреј со моментална висока сила на лепење, создава тенка облога, се користи за впивливи подлоги. Овој лепак трајно и цврсто лепи во речиси сите подрачја на примена. Лепи материјали како што се плута, стиропор, дрво, метал, хартија.

  Лепак во спреј POWER PLUS, 400 ml

  0890100064
  Брзосушечки лепак во спреј POWER PLUS со прилагодлива дизна на спрејот, се користи за лесни материјали. Трајно и цврсто лепи во речиси сите подрачја на примена. Овој лепак има висока температурна отпорност, а благодарение на краткото време на стврднување, после нанесувањето може брзо да се оптоварува и да се обработува. Лепи материјали како што се плута, стиропор, дрво, метал, хартија... Ова средство не содржи силикон.

  Малер Акрил Basic

  18921611

  Оваа еднокомпонентна маса е направена на основа на акрилни дисперзии, служи за запечатување на порозни материјали (бетон, гас бетон, дрво, керамички плочки, гипс картон), споеви помеѓу прозорски рамки, врати, бетонски елементи, како и за поправка на помали пукнатини на ѕидови. Оваа акрилна маса не содржи киселини и силикон. Отпорна е на стареење, временски влијанија, УВ зрачење и на алкохолни соединенија. Оваа акрилна маса може да се прелакира со сите вообичаени лакови. Масата има бела боја и се наоѓа во пакување од 280мл.

  Монтажен лепак

  0893100100
  Стабилен монтажен лепак кој е направен на база на акрилна дисперзија без растворувачи, со голема почетна цврстина за лепење на различни материјали во внатрешни простории.

  Кит за печки 1000, 310ml

  08932900
  Китот за печки 1000 претставува заптивна маса без растворувач со голема температурна отпорност, голема цврстина и многу добро прилепување на површините. Овој кит е отпорен на смрзнување, погоден е за силиконски кертриџи и нема можност за таложење односно издвојување на поединечни компоненти од китот. Овој кит се користи кај грејни уреди, шпорети, камини, котли за греење...

  Лепила - Останато