Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Индустриски лепила

  Популарни артикли од категоријата Индустриски лепила

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  FSK лепак за ПВЦ

  0892100091

  Наменет за ладно заварување на ПВЦ при производство на ПВЦ столарија, како и за лепење на други профили од ПВЦ, за поврзување на ПВЦ цевки (со исклучок на оние кои се за течност под притисок).

  Лепак за дрво D3

  -Лепак за дрво погоден за внатрешна и надворешна употреба.

  -Висока отпорност на вода и топлина.

  - Едноставен систем за истурање.

  - Со одвртување на изливот за лепило, содржината на контејнерот може чисто и лесно да се истури.

  3 верзии
  Види се

  Лепак во спреј 500ml

  0890100055
  Лепак во спреј со моментална висока сила на лепење, создава тенка облога, се користи за впивливи подлоги. Овој лепак трајно и цврсто лепи во речиси сите подрачја на примена. Лепи материјали како што се плута, стиропор, дрво, метал, хартија.

  Лепак во спреј POWER PLUS, 400 ml

  0890100064
  Брзосушечки лепак во спреј POWER PLUS со прилагодлива дизна на спрејот, се користи за лесни материјали. Трајно и цврсто лепи во речиси сите подрачја на примена. Овој лепак има висока температурна отпорност, а благодарение на краткото време на стврднување, после нанесувањето може брзо да се оптоварува и да се обработува. Лепи материјали како што се плута, стиропор, дрво, метал, хартија... Ова средство не содржи силикон.

  Универзален лепак во спреј BASIC

  0890100906
  Универзалниот лепак во спреј BASIC трајно и брзо лепи пластика, пенести материјали, стиропор, ткаенина, филц, плута, фолија, хартија, стакло и метал. Овој лепак е отпорен на температури од -10 степени до + 55 и не е погоден за лепење на кровниот тапацир во автомобилите.

  Лепак за дрво D3 12kg

  089210014

  Лепак за дрво погоден за внатрешна и надворешна употреба

  Висока отпорност на вода и топлина

  Едноставен систем за сипување

  Со одвртување на изливот за лепило, содржината на контејнерот може чисто и лесно да се истури.

  Нема видливи траги на споевите за при лепење. 

  DP 300 заптивна смеса за мотори и куќишта

  0890100048

  Трајно пластично соединение за заптивање на мотори и куќишта со висок степен на отпорност на температура.

  Гарантирана долготрајна отпорност на вибрации.

  Спречува атмосферска корозија.

  Отпорен на вода, воздух, бензин, керозин, различни масла, синтетички лубриканти, мешавини на вода/гликол и метално, антифриз флуоројаглеродни средства за ладење.

  Отпорен на температура до -50°C до + 250°C краткотрајно до +300°C

  2К лепило REPLAST ME - 30 сек.

  0893500050

  2C лепило за поправка и поврзување на пластични делови

  Лепило за практично секој вид пластика

  Индустриски лепила