Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Батерии

  Популарни артикли од категоријата Батерии

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Стоечка батерија, WISLA, црна, 25 mm

  SACWI1

  - Долготраен модерен дизајн, месинг тело со црн мат финиш
  - Мешач 25mm
  - Достапна во висинa oд 11,5cm

  Стоечка батерија, WISLA, црна, 25 mm, висока

  SACWI2

  - Долготраен модерен дизајн, месинг тело со црн мат финиш
  - Мешач 25mm
  - Достапна во висинa oд 16cm

  Батерија за када, ANDA, 35 mm

  SACAN3

  Батеријата за када Anda има долготраен керамички мешач, за кој важи гаранција од една година. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со 2  бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холандери. Перлатор е со дијаметар М22, а мешачот е 35 мм. Се испорачува со црево за туширање (1,5 m s/s, внатрешно црево EPDM) и рачка за туш (5 функции, ABS, хром) Елегантниот и едноставен дизајн убаво се вклопува во секој ентериер. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Батерија за садопер, ANDA, висок излив, 35 mm

  SACAN4

  Батеријата за садопер со висок излив Anda има долготраен керамички мешач за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2 бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг ролки. Перлаторот е М22 во дијаметар, а миксерот е 35 мм. Елегантниот и едноставен дизајн убаво се вклопува во секој ентериер, а високиот излив овозможува брзо и безбедно миење на садовите.Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за садопер, JANA, со флексибилен излив, 35mm

  SACJA1

  Јана батеријата за садопер со флексибилен излив има долготраен керамички мешач од 35 мм ,за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2 бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холандери. Перлаторот има пречник од М21, 5, а миксерот е 35cm. Модерниот дизајн со флексибилен излив овозможува лесно и едноставно прилагодување при миење садови. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за када MARY, 35 mm

  SACMA871

  Батеријата за када Mary има долготраен керамички мешач,за кој важи една година гаранција. За лесна и едноставна инсталација доаѓа со 2 ексцентар колена, две хромирани розетни и дихтунзи. Перлаторот е со дијаметар М24, а миксерот е 35мм. Се испорачува со црево за туширање (1,5 m s/s, EPDM внатрешно црево) и рачка за туширање (5 функции, ABS, хром). Намалениот дизајн на заоблените рабови и должината на цевката од 14 cm го прават погоден за секоја бања со помали димензии. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за када, UNA, 40 mm

  SACUNA851

  Батеријата за када UNA има долготраен керамички мешач, за кој важи гаранција од една година. За лесна и едноставна инсталација доаѓа со 2 ексцентар колена, две хромирани розетни и дихтунзи. Перлаторот е со дијаметар М24, а миксерот е 40мм. Се испорачува со црево за туширање (1,5 m s/s, EPDM внатрешно црево) и рачка за туширање (5 функции, ABS, хром). Намалениот дизајн го прави да биде добар избор за секоја бања. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за кујна, ѕидна MARY, 35 mm

  SACMA874

  Ѕидната батерија за кујна Mary има долготраен керамички мешач,за кој важи гаранција од една година. За лесна и едноставна инсталација доаѓа со 2 ексценар колена, две хромирани розетни и дихтунзи. Перлаторот е со дијаметар М24, а миксерот е 35мм. Должината на цевката од 21 cm овозможува лесно користење на сите садопери. Дизајнот и заоблените рабови ја прават погодна за секоја кујна. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за кујна, ѕидна, UNA, 40 mm

  SACUNA854

  Ѕидна батерија за кујна Una има долготраен керамички мешач за кој важи гаранција од една година. За лесна и едноставна инсталација доаѓа со 2 ексцентар колена, две хромирани розетни и дихтунзи. Перлаторот е со дијаметар М24, а мешачот е 40мм. Должината на цевката од 21 cm овозможува лесно користење на сите садопери. Нејзиниот дизајн ја прави добар избор за секоја кујна. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за кујна, ѕидна, MARY, краткa лула, 35mm

  SACMA874KL

  Ѕидна батерија за кујна Mary има долготраен керамички мешач, за кој важи гаранција од една година. За лесна и едноставна инсталација доаѓа со 2 ексцентар колена, две хромирани розетни и дихтунзи. Перлаторот е со дијаметар М24, а мешачот е 35mm. Должината на цевката од 15 cm овозможува лесно користење на помали садопери. Дизајнот и заоблените рабови ја прават добар избор за секоја кујна. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за кујна,ѕидна,UNA,кратка лула, 40 mm

  SACUNA854KL
  Ѕидна батерија за кујна UNA има долготраен керамички мешач, за кој важи гаранција од една година. За лесна и едноставна инсталација доаѓа со 2 ексцентар колена, две хромирани розетни и дихтунзи. Перлаторот е со дијаметар М24, а мешачот е 40mm. Должината на цевката од 15 cm овозможува лесно користење на помали садопери. Нејзиниот дизајн ја прави добар избор за секоја кујна. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за лавабо, MARY, 35mm

  SACMA870

  Батеријата за лавабо Mary има долготраен керамички мешач од 35 mm,за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2  бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холендери. Перлаторот е М24 во дијаметар. Должината на цевката од 9,5 cm овозможува лесно користење. Има отвор што овозможува контрола на протокот на вода - многу погодно решение за садопери што го поддржуваат тоа.Круглите рабови и должина на цевката се погодни за помали мијалници. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за лавабо, UNA, 40 mm

  SACUNA850

  Батеријата за лавабо UNA има долготраен керамички мешач од 40 mm,за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2  бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холендери. Перлаторот е М24 во дијаметар. Должината на цевката од 10,5 cm овозможува лесно користење. Има отвор што овозможува контрола на протокот на вода - многу погодно решение за садопери што го поддржуваат тоа. Компактниот дизајн ја прави погодна за секоја бања. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за садопер, UNA, 2 цевки, 40 mm

  SACUNA853

  Батеријата за садопер UNA има долготраен керамички мешач од 40 mm,за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2  бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холендери. Перлаторот е М22 во дијаметар а должината на цевката  21 cm. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за садопер, UNA, 2 цевки, кратка лула, 40 mm

  SACUNA853KL

  Батеријата за садопер UNA има долготраен керамички мешач од 40 mm, за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2  бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холендери. Перлаторот е М22 во дијаметар а должината на цевката 13 cm. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за садопер, MARY, за проточен бојлер, 35mm

  SACMA876
  Ѕидната батерија за проточен бојлер Mary има долготраен керамички мешач, за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна инсталација, доаѓа со комплет за монтирање S/S розетни. Дијаметарот на перлаторот е М22, а миксерот 35mm. Должината на цевката од 22 cm овозможува лесно користење на сите садопери. Дизајнот и заоблените рабови ја прават погодна за секоја кујна. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за садопер, MARY,2 цевки, 35mm

  SACMA873

  Батеријата за садопер Mary има долготраен керамички мешач од 35 cm, за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2  бринокс црева 35 mm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холандери. Перлаторот е М22 во дијаметар, должината на цевката од 21 cm. Дизајнот на заоблените рабови ја прават погодна за повеќето кујни. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Еднорачна батерија за садопер, UNA, 3 цевки, 40 mm

  SACUNA856

  Батерија за садопер со три цевки Una има долготраен керамички мешач, за кој важи едногодишна гаранција. За лесна и едноставна инсталација, доаѓа со 3 бринокс црева 35cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг Dutchers. трите цевки ја прават да биде со низок притисок. Перлаторот има дијаметар од M22, и должината на цевката е 21cm. Нејзиниот дизајн ја прави погодна за повеќето кујни. Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

  Батерии

  Close
  Filter by Clear All