Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

Your cart is empty

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Анкер - завртки за големи оптоварувања

  Популарни артикли од категоријата Анкер - завртки за големи оптоварувања

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Анкер завртка W-BS/P

  Анкер завртка W-BS/S од поцинкуван челик со рамна глава и интегрирана подлошка. Служи за поединечно прицврстување во испукан и неиспукан бетон, за зацврстување во повеќе точки, зацврстување во преднапрегнат бетон во плочи со шуплини (во зависност од одобрувањето).

  Анкер завртка W-BS/I

  Анкер завртка наменета за монтажа во бетон, во зоната на притисок и затегнување (ETA опција 1), испитана противпожарност (TR020). Сеизмичка категорија C1. Поседува прифат со внатрешен навој M8/M10 за носење на навојни шипки.

  Анкер завртка за оплата AB

  5929914130
  Анкер завртка наменета за повеќекратна употреба на градилишта (на пример за монтажа на оплати). Може да се монтира во армиран и неармиран бетон, во зоната на притисок или затегање, во бетон од класа помеѓу C20/25 и C50/60. Воедно може да се монтира и во свеж бетон кој има цврстина на притисок (fck), коцка ≥ 10 N/mm². Пред повторна монтажа на анкер-завртката треба визуелно да се проверат евентуални оштетувања како и да се провери користењето на тест-чаури кои минуваат низ анкер. Поседува одобрување од DIBt институтот.

  Анкер завртка широка глава W-BS/LP

  5929156005
  Анкер завртка наменета за монтажа во бетон, во зоната на притисок и затегнување (ETA опција 1), испитана противпожарност (TR020). Сеизмичка категорија C1. Поголема носивост (за ист дијаметар) во споредба со стандардни анкери.

  Анкер - завртки за големи оптоварувања

  Close
  Filter by Clear All