Преземете ја апликацијата

Можете да ја користите нашата мобилна апликација од дадената врска. Кликнете на Преземи апликација
Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.

shoppingcart.mini.emptycarttext

  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Адитиви

  Популарни артикли од категоријата Адитиви

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по

  Адитив за спречување на чадење

  5861301300

  Го намалува чадењето на бензински и дизел мотори.
  Ја намалува потрошувачката на масло со стабилизирање на вискозноста и ги компензира загубите во вискозноста.

  Помага да се спречи синиот чад од издувните гасови.
  Содржината на пакувањето од 300 ml е доволно за 5 литри масло.

  Адитив дизел Common Rail 300ml

  5861001301
  За подмачкување на системот за вбризгување на дизел гориво кај патнички и комерцијални возила

  Средство за чистење и заштита на дизел системи на вбризгување

  5861011300
  Средство за чистење на системот за вбризгување кај сите вообичаени дизел мотори во патнички и комерцијални возила.

  Средство против згуснување на дизел гориво во зимски услови

  5861002150
  За подобрување на карактеристиките и забрзување на протокот на дизел гориво при ниски температури

  Чистач на системот за директно вбризгување кај бензински мотори

  5861111303
  • Решава тешкотии при стартување и трокирање • Обезбедува рамномерна работа и всис на воздух • Се грижи за прецизно контролирање на всисните вентили • Ја оптимизира моќта на моторот • Ја редуцира потрошувачката на гориво • Заштитува од корозија

  Средство за одржување и подобрување на работата на бензин мотори 300ml

  5861101300
  • Го продолжува работниот век на катализаторот • Го подобрува подмачкувањето • Ја редуцира потрошувачката на гориво • Заштитува од корозија

  Средство за подобрување на квалитетот на моторно масло 300 ml

  5861300300
  Заштита на сите видови на бензиски и дизел мотори.Ги штити вентилите од согорување.Го продолжува работниот век на моторот.Идеален како додаток на маслата кои се „разредени“ со употреба на биогорива.Во маслата ги надополнува активните супстанци - адитивите кои со текот на експлоатација се намалени.

  Средство за чистење карбуратор, 500 ml

  5861113500
  Специјално, високоефикасно средство за чистење кај двотактни и четворотактни мотори • Се грижи за оптимална моќ на карбураторот • Обезбедува оптимално функционирање на гаста • Ја оптимизира моќта на моторот • Ги отстранува наслагите и нечистотиите во просторот за всисување, на перката за гас, калибрираните отвори и дизни.

  Чистач на DPF партикуларен филтер кај дизел мотори 400 ml

  5861014500
  Средство за чистење на карбонски наслаги и саѓи во DPF филтри

  HP средство за заптивање на системот за ладење на понови мотори 150ml

  5861500150
  Високоефикасно средство за заштита на разладниот систем во возила од понова генерација со ладилник со вкрстен проток

  Чистач на системот за ладење на моторот, 250 ml

  Применливо кај сите типови на мотори со систем на ладење. Отстранува корозија и талог во кружниот тек на ладилникот. Исчистениот систем за ладење ја зголемува ефикасноста на моторот. Раствора остатоци од каменец. Новата течност за ладење е заштитена од остатоци на нечистотија.

  Чистач на комората за согoрување на дизел 300 ml

  5861012300

  За чистење на системот за вбризгување и комората за согорување на дизелот.

  Ја оптимизира потрошувачката на гориво
  Намалување на штетните вредности од емисијата на гасови.

  Враќање на целосната моќност на моторот.

  AdBlue дизел, 10L

  1861700002
  AdBlue е воден раствор, составен од 32,5% уреа и 67,5% дестилирана вода, кој се користи во дизеловите мотори за намалување на емисиите на азотни оксиди (NOx). Кога се додава во системот за исклучување на отпадните гасови, AdBlue реагира со штетните гасови и помага во трансформирањето на азотните оксиди во безопасни и еколошки прифатливи супстанци. Ова помага во заштитата на животната средина и во спроведувањето на пропишаните норми за штетните емисии на возилата. AdBlue е неопходен за возила со современи дизелови мотори кои се опремени со систем за селективна каталитичка редукција (SCR) и еден од начините да се осигура почист воздух и подобри еколошки перформанси на возилата.

  Адитиви