Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Xenon сијалици

  Popular products from category Xenon сијалици

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на HID Xenon Сијалица D1S

  HID Xenon Сијалица D1S

  072081032
  Има исклучително силен извор на светлина, кој обезбедува двојно поголема осветленост со помалку енергија од класичните халогени светилки. Подобреното осветлување на патот напред, ја зголемува удобноста при возење во ноќни услови. Бојата на светлината е слична на бојата на сончевата светлина и самата температура на бојата е 4100K. Наменет е да работи со оригиналниот драјвер за ксенонски светилки (инсталиран во фабриката). Моќноста е 35W, а напонот е 13,5V/DC. Ознаката на конекторот е PK32d-5
  Слика на HID Xenon Сијалица D2R

  HID Xenon Сијалица D2R

  072081031
  Има исклучително силен извор на светлина, кој обезбедува двојно поголема осветленост со помалку енергија од класичните халогени светилки. Подобреното осветлување на патот напред, ја зголемува удобноста при возење во ноќни услови. Бојата на светлината е слична на бојата на сончевата светлина и самата температура на бојата е 4100K. Наменет е да работи со оригиналниот драјвер за ксенонски светилки (инсталиран во фабриката). Моќноста е 35W, а напонот е 13,5V/DC. Ознаката на конекторот е P32d-3
  Слика на HID Xenon Сијалица D2S

  HID Xenon Сијалица D2S

  072081030
  1.478 ДЕН со ДДВ
  Има исклучително силен извор на светлина, кој обезбедува двојно поголема осветленост со помалку енергија од класичните халогени светилки. Подобреното осветлување на патот напред, ја зголемува удобноста при возење во ноќни услови. Бојата на светлината е слична на бојата на сончевата светлина и самата температура на бојата е 4100K. Наменет е да работи со оригиналниот драјвер за ксенонски светилки (инсталиран во фабриката). Моќноста е 35W, а напонот е 13,5V/DC. Ознаката на конекторот е P32d-2
  Слика на HID Xenon Сијалица D3S

  HID Xenon Сијалица D3S

  072081034
  Има исклучително силен извор на светлина, кој обезбедува двојно поголема осветленост со помалку енергија од класичните халогени светилки. Подобреното осветлување на патот напред, ја зголемува удобноста при возење во ноќни услови. Бојата на светлината е слична на бојата на сончевата светлина и самата температура на бојата е 4100K. Наменет е да работи со оригиналниот драјвер за ксенонски светилки (инсталиран во фабриката). Моќноста е 35W, а напонот е 13,5V/DC. Ознаката на конекторот е PK32d-5
  Слика на HID Xenon Сијалица D4S

  HID Xenon Сијалица D4S

  072081033
  Има исклучително силен извор на светлина, кој обезбедува двојно поголема осветленост со помалку енергија од класичните халогени светилки. Подобреното осветлување на патот напред, ја зголемува удобноста при возење во ноќни услови. Бојата на светлината е слична на бојата на сончевата светлина и самата температура на бојата е 4100K. Наменет е да работи со оригиналниот драјвер за ксенонски светилки (инсталиран во фабриката). Моќноста е 35W, а напонот е 13,5V/DC. Ознаката на конекторот е P32d-5

  Xenon сијалици