Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  WC Даски

  Popular products from category WC Даски

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на WC даска DOLO, дуропласт, инокс шарки, бела

  WC даска DOLO, дуропласт, инокс шарки, бела

  KSDO00

  WC даска од дуропласт, која се карактеризира со исклучителна цврстина на материјалот, отпорна на механички оштетувања и гребнатини. Површината е мазна и лесна за чистење. Интересен дизајн на школка. Има шарки од не'рѓосувачки челик и е антибактериска. Тежина 1,84 кг.

  Слика на WC даска KLIK FIX, дуропласт, бела боја

  WC даска KLIK FIX, дуропласт, бела боја

  KFX00

  WC даска од дуропласт, која се карактеризира со исклучителна цврстина на материјалот, отпорна на механички оштетувања и гребнатини. Површината е мазна и лесна за чистење. Klik Fix даската овозможува брзо и лесно отстранување на даската од школката и со тоа детално и едноставно чистење, а дополнително е антибактериска. Тежина 2 кг

  Слика на WC даска, LAGUNA лакиран медијапан, бела, инокс шарки

  WC даска, LAGUNA лакиран медијапан, бела, инокс шарки

  DKS11440

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, SIROS, duroplast, 1,84kg

  WC даска, SIROS, duroplast, 1,84kg

  KSSI00TA

  WC даска од дуропласт, која се карактеризира со исклучителна цврстина на материјалот, отпорна на механички оштетувања и гребнатини. Површината е мазна и лесна за чистење. Има шарки од не'рѓосувачки челик и е антибактериска. Тежина 1,84 кг

  Слика на WC даска, SNOW медијапан, бела

  WC даска, SNOW медијапан, бела

  D11440
  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има метални, хромирани шарки. Тежината е 3,45 кг
  Слика на WC даска, лакиран медијапан, Menhetn, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, Menhetn, инокс шарки

  DKSH22
  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има метални, хромирани шарки. Тежината е 3,2 кг
  Слика на WC даска, лакиран медијапан, Pergamon, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, Pergamon, инокс шарки

  DKSH17

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина изработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, дезен BLISS, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, дезен BLISS, инокс шарки

  DKSD606

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина изработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, дезен ORCHID, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, дезен ORCHID, инокс шарки

  DKSK626

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, дезен POND, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, дезен POND, инокс шарки

  DKSK656

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, дезен STAR FISH, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, дезен STAR FISH, инокс шарки

  DKSK646

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, дезен WATER, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, дезен WATER, инокс шарки

  DKSK523

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, плава, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, плава, инокс шарки

  DKSH33

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, светло плава, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, светло плава, инокс шарки

  DKSH305

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, лакиран медијапан, црвена, инокс шарки

  WC даска, лакиран медијапан, црвена, инокс шарки

  DKSH45

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, медијапан, јасен, p2

  WC даска, медијапан, јасен, p2

  D13443

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, медијапан, плава

  WC даска, медијапан, плава

  DKS33

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  Слика на WC даска, медијапан, тиркизна, p2

  WC даска, медијапан, тиркизна, p2

  DKS305

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

  WC Даски

  Close
  Filter by Clear All