Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Filters
  Преференци
  Пребарување

  Purlogic top

  405 со ДДВ
  Каталошки број: 0892142
  Брза испорака од 2-4 дена
  Бесплатна испорака за нарачки над 1500,00 ден.

  Својства и начин на делување:

  Мала боца, едноставна за ракување, со голем волумен од 45 литри пена. Стабилна на ладно. Може да се користи на температурни подлоги и при услови од дури -50°C.  Сертифициран производ. Овозможува одлична звучна и топлотна изолација. Спречува струење на воздух. Водотпорна. Штеди енергија. Со фина и изедначена структура. Голема брзина. Целосно искористување на пената од боцата. Отпорна на стареење. Многу квалитетно пополнува отвори, и создава  звучна и топлотна изолација при монтирање на рамки на врати и прозори и споеви на ѕидови. Има сива боја на бетон.

  ВНИМАНИЕ: Лепи на бетон, камен, тврд РVС, метал и дрво.  Не е погодна за полиетилен, силикон, тефлон и мрсни подлоги. Може да се употреби PURLOGIC прајмер порозни и впивливи подлоги.

  Специфична густина: 12 kg/mm3

  Воздушеста структура: фина

  Губење на лепливост: 7 min.

  Можност за сечење: после 40 min.

  Температурна постојаност: од -40°C до +90°C

  Примена:

  ПУР пени

  Упатство за употреба:

  Подлогата мора да биде сува и стабилна. Остранате ги деловите кои не се стабилни. Исчистете ја и одмастете ја подлогата. За подобро прилепување, по можност пред нанесување на пената навлажнете ја подлогата, особено ако влажноста на воздухот е под 35%. Ако има, остранете ги ињето или покривката од мраз. Пред употреба силно протресете ја боцата една минута. Оптимална температура на средството пред употреба е +15°C до +20°C. Ако работите на повисока температура, препорачливо е разликата во температурата на средството и околината да е под +5°C. Навртете го пиштолот на боцата.

  Напомена: Вишокот нанесена пена веднаш отсранете ја со средство за чистење пур пена арт. бр. 0892160. Стврднатата пур пена може да ја остраните механички. При прекин на работата подолго од 10-15 минути, исчистете ја цевката на пиштолот со средство за чистење пур пена.

  Напишете коментар
  • Можете да напишете коментар само по купување на производот
  • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *
  • Карактеристики
  • Својства и начин на делување:

   Мала боца, едноставна за ракување, со голем волумен од 45 литри пена. Стабилна на ладно. Може да се користи на температурни подлоги и при услови од дури -50°C.  Сертифициран производ. Овозможува одлична звучна и топлотна изолација. Спречува струење на воздух. Водотпорна. Штеди енергија. Со фина и изедначена структура. Голема брзина. Целосно искористување на пената од боцата. Отпорна на стареење. Многу квалитетно пополнува отвори, и создава  звучна и топлотна изолација при монтирање на рамки на врати и прозори и споеви на ѕидови. Има сива боја на бетон.

   ВНИМАНИЕ: Лепи на бетон, камен, тврд РVС, метал и дрво.  Не е погодна за полиетилен, силикон, тефлон и мрсни подлоги. Може да се употреби PURLOGIC прајмер порозни и впивливи подлоги.

   Специфична густина: 12 kg/mm3

   Воздушеста структура: фина

   Губење на лепливост: 7 min.

   Можност за сечење: после 40 min.

   Температурна постојаност: од -40°C до +90°C

   Примена:

   ПУР пени

   Упатство за употреба:

   Подлогата мора да биде сува и стабилна. Остранате ги деловите кои не се стабилни. Исчистете ја и одмастете ја подлогата. За подобро прилепување, по можност пред нанесување на пената навлажнете ја подлогата, особено ако влажноста на воздухот е под 35%. Ако има, остранете ги ињето или покривката од мраз. Пред употреба силно протресете ја боцата една минута. Оптимална температура на средството пред употреба е +15°C до +20°C. Ако работите на повисока температура, препорачливо е разликата во температурата на средството и околината да е под +5°C. Навртете го пиштолот на боцата.

   Напомена: Вишокот нанесена пена веднаш отсранете ја со средство за чистење пур пена арт. бр. 0892160. Стврднатата пур пена може да ја остраните механички. При прекин на работата подолго од 10-15 минути, исчистете ја цевката на пиштолот со средство за чистење пур пена.

  • Преглед
  • Напишете коментар
   • Можете да напишете коментар само по купување на производот
   • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
   *
   *
   • Лош
   • Одлично
  • Контактирајте не
  • *
   *
   *

  Својства и начин на делување:

  Мала боца, едноставна за ракување, со голем волумен од 45 литри пена. Стабилна на ладно. Може да се користи на температурни подлоги и при услови од дури -50°C.  Сертифициран производ. Овозможува одлична звучна и топлотна изолација. Спречува струење на воздух. Водотпорна. Штеди енергија. Со фина и изедначена структура. Голема брзина. Целосно искористување на пената од боцата. Отпорна на стареење. Многу квалитетно пополнува отвори, и создава  звучна и топлотна изолација при монтирање на рамки на врати и прозори и споеви на ѕидови. Има сива боја на бетон.

  ВНИМАНИЕ: Лепи на бетон, камен, тврд РVС, метал и дрво.  Не е погодна за полиетилен, силикон, тефлон и мрсни подлоги. Може да се употреби PURLOGIC прајмер порозни и впивливи подлоги.

  Специфична густина: 12 kg/mm3

  Воздушеста структура: фина

  Губење на лепливост: 7 min.

  Можност за сечење: после 40 min.

  Температурна постојаност: од -40°C до +90°C

  Примена:

  ПУР пени

  Упатство за употреба:

  Подлогата мора да биде сува и стабилна. Остранате ги деловите кои не се стабилни. Исчистете ја и одмастете ја подлогата. За подобро прилепување, по можност пред нанесување на пената навлажнете ја подлогата, особено ако влажноста на воздухот е под 35%. Ако има, остранете ги ињето или покривката од мраз. Пред употреба силно протресете ја боцата една минута. Оптимална температура на средството пред употреба е +15°C до +20°C. Ако работите на повисока температура, препорачливо е разликата во температурата на средството и околината да е под +5°C. Навртете го пиштолот на боцата.

  Напомена: Вишокот нанесена пена веднаш отсранете ја со средство за чистење пур пена арт. бр. 0892160. Стврднатата пур пена може да ја остраните механички. При прекин на работата подолго од 10-15 минути, исчистете ја цевката на пиштолот со средство за чистење пур пена.