Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Празни куфери и елементи

  Popular products from category Празни куфери и елементи

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Вметок од пена

  Вметок од пена

  5581004900
  Вметок од пена со мрежаста структура, предвиден за куферите од ORSY 4.4.1 системот.
  Слика на Метална кутија со 5 фиоки за SYSKO 4.4.1 куфери

  Метална кутија со 5 фиоки за SYSKO 4.4.1 куфери

  5581040000
  SYSKO метална кутија со графитно црна боја која има можност за складирање на 5 куфери од системот 4.4.1. Се состои од топчести телескопски лизгачи, централно заклучување со помош на 2 клуча, странични и задни страни кои се квадратно перфорирани и има можност за поврзување на повеќе кабинети. Носивоста е 20кг по табла.
  Слика на Пластичен вметок, 12 прегради

  Пластичен вметок, 12 прегради

  5581003003
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од дванаесет прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 16 прегради

  Пластичен вметок, 16 прегради

  5581003002
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од шестнаесет прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 18 прегради

  Пластичен вметок, 18 прегради

  5581003017
  Пластичен вметок за ORSY куфер 4.4.1 систем овозможува цврста поделба за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Се состои од 18 прегради и има димензии 335mm x 231,25mm x 54mm.
  Слика на Пластичен вметок, 2 прегради

  Пластичен вметок, 2 прегради

  5581003004
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од две прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 2 прегради 4.4.2

  Пластичен вметок, 2 прегради 4.4.2

  5581003104
  Пластичен вметок за ORSY куфер 4.4.2 систем овозможува цврста поделба за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Се состои од 2 прегради и има димензии 335mm x 231,25mm x 54mm.Овој вметок не е компатибилен со куферот кој поседува транспарентен капак.
  Слика на Пластичен вметок, 20 прегради

  Пластичен вметок, 20 прегради

  5581003021
  Пластичен вметок за ORSY куфер 4.4.1 систем овозможува цврста поделба за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Се состои од 20 прегради и има димензии 335mm x 231,25mm x 54mm.
  Слика на Пластичен вметок, 3 прегради

  Пластичен вметок, 3 прегради

  5581003010
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од три прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 4 прегради

  Пластичен вметок, 4 прегради

  5581003000
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од четири прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 4 прегради 4.4.2

  Пластичен вметок, 4 прегради 4.4.2

  5581003100
  Пластичен вметок за ORSY куфер 4.4.2 систем овозможува цврста поделба за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Се состои од 4 прегради и има димензии 335mm x 231,25mm x 54mm.Овој вметок не е компатибилен со куферот кој поседува транспарентен капак.
  Слика на Пластичен вметок, 5 прегради.

  Пластичен вметок, 5 прегради.

  5581003011
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од пет прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 6 прегради

  Пластичен вметок, 6 прегради

  5581003020
  Пластичен вметок за ORSY куфер 4.4.1 систем овозможува цврста поделба за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Се состои од 6 прегради и има димензии 335mm x 231,25mm x 54mm.
  Слика на Пластичен вметок, 8 прегради

  Пластичен вметок, 8 прегради

  5581003001
  Вметок за ORSY куфер направен од цврста пластика.Предвиден е за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Вметокот се состои од осум прегради.
  Слика на Пластичен вметок, 8 прегради 4.4.2

  Пластичен вметок, 8 прегради 4.4.2

  5581003101
  Пластичен вметок за ORSY куфер 4.4.2 систем овозможува цврста поделба за уредно складирање и обезбедување на различни делови.Се состои од 8 прегради и има димензии 335mm x 231,25mm x 54mm.Овој вметок не е компатибилен со куферот кој поседува транспарентен капак.

  Празни куфери и елементи