Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Лепила - Останато

  Popular products from category Лепила - Останато

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Лепак во спреј 500ml

  Лепак во спреј 500ml

  0890100055
  Лепак во спреј со моментална висока сила на лепење, создава тенка облога, се користи за впивливи подлоги. Овој лепак трајно и цврсто лепи во речиси сите подрачја на примена. Лепи материјали како што се плута, стиропор, дрво, метал, хартија.
  Слика на Лепак во спреј POWER PLUS, 400 ml

  Лепак во спреј POWER PLUS, 400 ml

  0890100064
  Брзосушечки лепак во спреј POWER PLUS со прилагодлива дизна на спрејот, се користи за лесни материјали. Трајно и цврсто лепи во речиси сите подрачја на примена. Овој лепак има висока температурна отпорност, а благодарение на краткото време на стврднување, после нанесувањето може брзо да се оптоварува и да се обработува. Лепи материјали како што се плута, стиропор, дрво, метал, хартија... Ова средство не содржи силикон.
  Слика на Топлив лепак 102, жолт, 0,5kg

  Топлив лепак 102, жолт, 0,5kg

  0890100057
  Растоплив лепак во стик, има висока цврстина за пополнување на вдлабнатини на различни материјали и површини. Идеален е за примена во моторната индустрија. Има жолта боја, добри својства на термостабилност, како и краток период на подготовка и нанесување. Водоотпорен е и отпорен на УВ зрачење и стареење.
  Слика на Универзален лепак Extra, 185 ml

  Универзален лепак Extra, 185 ml

  0893100022
  Универзално лепило EXTRA е контактно лепило на база на нитрлина гума.Благодарејќи на широката примена ги лепи скоро сите материјали.Се користи за лепење на дрво, фурнир , шпер плочи, декоративни облоги, плочи со синтетички површини, тврд PVC, полиестер, полиамид, поликарбонати, гума, ткаенини, кожа, стакло, олово, метал ...Може да се лепи меѓусебно или во комбинација. Не содржи TOLUOL и добро се размачкува на рамни површини.Отпорен е на стареење и поседува добра еластичност.Се одликува со висока отпорност на вода, алкохол, испарување на бази и киселини. Не се користи за лепење на стиропор!
  Слика на Универзален лепак extra, 730 ml

  Универзален лепак extra, 730 ml

  0893100023
  Универзално лепило EXTRA е контактно лепило на база на нитрлина гума.Благодарејќи на широката примена ги лепи скоро сите материјали.Се користи за лепење на дрво, фурнир , шпер плочи, декоративни облоги, плочи со синтетички површини, тврд PVC, полиестер, полиамид, поликарбонати, гума, ткаенини, кожа, стакло, олово, метал ...Може да се лепи меѓусебно или во комбинација. Не содржи TOLUOL и добро се размачкува на рамни површини.Отпорен е на стареење и поседува добра еластичност.Се одликува со висока отпорност на вода, алкохол, испарување на бази и киселини. Не се користи за лепење на стиропор!
  Слика на Универзален лепак, 60g

  Универзален лепак, 60g

  0893100021
  Универзално лепило EXTRA е контактно лепило на база на нитрлина гума.Брагодарејќи на широката примена ги лепи скоро сите материјали.Се користи за лепење на дрво, фурнир , шпер плочи, декоративни облоги, плочи со синтетички површини, тврд PVC, полиестер, полиамид, поликарбонати, гума, ткаенини, кожа, стакло, олово, метал ...Може да се лепи мегјусебно или во комбинација. Не содржи TOLUOL и добро се размачкува на рамни површини.Отпорен е на стареење и поседува добра еластичност.Се одликува со висока отпорност на вода, алкохол, испарување на бази и киселини. Не се користи за лепење на стиропор!
  Слика на Малер Акрил Basic

  Малер Акрил Basic

  18921611
  Оваа еднокомпонентна маса е направена на основа на акрилни дисперзии, служи за запечатување на порозни материјали (бетон, гас бетон, дрво, керамички плочки, гипс картон), споеви помеѓу прозорски рамки, врати, бетонски елементи, како и за поправка на помали пукнатини на ѕидови. Оваа акрилна маса не содржи киселини и силикон. Отпорна е на стареење, временски влијанија, УВ зрачење и на алкохолни соединенија. Оваа акрилна маса може да се прелакира со сите вообичаени лакови. Масата има бела боја и се наоѓа во пакување од 280мл.
  Слика на Монтажен лепак Absobon

  Монтажен лепак Absobon

  0893100100
  ABSOBON е стабилен монтажен лепак кој е направен на база на акрилна дисперзија без растворувачи, со голема почетна цврстина за лепење на различни материјали во внатрешни простории.
  Слика на Кит за печки 1000, 310ml

  Кит за печки 1000, 310ml

  08932900
  Китот за печки 1000 претставува заптивна маса без растворувач со голема температурна отпорност, голема цврстина и многу добро прилепување на површините. Овој кит е отпорен на смрзнување, погоден е за силиконски кертриџи и нема можност за таложење односно издвојување на поединечни компоненти од китот. Овој кит се користи кај грејни уреди, шпорети, камини, котли за греење...

  Лепила - Останато