Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Контакт спрееви

  Popular products from category Контакт спрееви

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Контакт спреј OL, 200 ml

  Контакт спреј OL, 200 ml

  089360
  OL контакт спрејот помага кај проблеми при стартување, отстранување, спречување на пречки и дефекти на електрични уреди предизвикани од влага. Овој спреј служи за чистење на сите видови контакти од наслаги на оксид. Отстранува голема отпорност на проток на струја, не содржи налогени и не штети на повеќето конструктивни материјали во електрониката. Покрај наслаги од оксид, отстранува и наслаги од сулфид, смоли, нечистотии и масла.
  Слика на Контакт спреј OS, 200 ml

  Контакт спреј OS, 200 ml

  089361
  OS контакт спрејот помага кај проблеми при стартување, отстранување, спречување пречки и дефекти на електрични уреди предизвикани од влага. Служи за заштита на електро-контактите од оксидација. Ги штити од корозија новите контакти, прекинувачи и електромеханички делови, додека истовремено ги подмачкува сите делови на фините механизми. Со користење на овој спреј се отстрануваат нечистотии, смола, масла, остатоци од метал. Спрејот не содржи киселини и при сушење не создава наслаги на контактите.
  Слика на Контакт спреј SL, 200 ml

  Контакт спреј SL, 200 ml

  089370
  SL контакт спрејот помага кај проблеми при стартување, отстранување, спречување пречки и дефекти на електрични уреди предизвикани од влага. Овој спреј е провиден заштитен лак кој служи за изолирање жици и електро-приклучоци. Заштитува од кратки споеви и високонапонски и нисконапонски електрични кола. Има можност за отстранување на помали оштетувањан а изолацијата кај мотори и трансформатори. Исто така ги штити каблите на акумулаторите од корозија и влага. Има моќ за прилепување на метали како што се бакар, месинг, челик, алуминиум, хром, како и на површини од кожа, дрво или картон.
  Слика на Контакт спреј SW, 200 ml

  Контакт спреј SW, 200 ml

  089365
  SW контакт спрејот помага кај проблеми при стартување, отстранување, спречување пречки и дефекти на електрични уреди предизвикани од влага. Овој специјален спреј има улога во одмастување и чистење на контактите и електричните делови. Ги отстранува остатоците од калофониум и ги чисти валканите електрични уреди, платина, релеи, приклучоци на утичницата. Спрејот не ги оштетува пластичните и другите конструктивни материјали кои не се употребуваат во електрониката.
  Слика на Спреј за заштита на полови на акумулатор, 150ml

  Спреј за заштита на полови на акумулатор, 150ml

  0890104
  Спреј за заштита на половите на акумулатори, акумулаторски клеми, поврзувачки споеви, претставува заштита од корозија, временски непогоди, акумулаторски киселини. Овој спреј спречува минливи отпори како и пад на напонот, со што се продолжува векот на траење на акумулаторот.
  Слика на Старт спреј за мотори

  Старт спреј за мотори

  089011942
  Старт спрејот за мотори пружа помош при стартување на мотори на ниски температури. Ова средство се користи за стартување на сите видови мотори, како дизел, така и бензински мотори со или без катализатор во ладни и влажни услови. Исто така е погоден за градежни, земјоделски машини, како и чамци.

  Контакт спрееви