Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Компресори

  Popular products from category Компресори

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на WURTH компресор, клипен, 100l

  WURTH компресор, клипен, 100l

  0701999100
  Клипен компресор со волумен на резервоарот од 100 литри и проток на воздухот од 330 l/min. Компресорот има специјално дизајнирани големи разладни ребра со цел да се обезбеди колку е можно подобро ладење при работата. Ремените на моторот имаат мрежа за заштита од пробивање на надворешни тела, а воедно и заштита на корисникот од евентуални повреди. Поврзувањето со помош на спојките директно од резервоарот овозможува максимално искористување на компримираниот воздух. Големите, специјално дизајнирани тркала обезбедуваат лесна мобилност.
  Слика на WURTH компресор, клипен, 200l - 480l/мин

  WURTH компресор, клипен, 200l - 480l/мин

  0701999200
  Клипен компресор со волумен на резервоарот од 200 литри и проток на воздухот од 480 l/min. Овој компресор е особено погоден за пневматски елементи кои имаат голема потрошувачка на воздух при работата. Специјално дизајнираните големи разладни ребра обезбедуваат максимално ладење при работата. Заштитната мрежа на ремените на моторот имаат двојна функција - го штити моторот од пробивање на надворешни тела и го штити корисникот. Благодарение на поврзувањето со помош на спојките директно од резервоарот, овозможено е максимално искористување на компримираниот воздух. Компресорот е мобилен благодарение на четирите тркала (2 големи и 2 мали).
  Слика на WURTH компресор, клипен, 270l - 640l/мин

  WURTH компресор, клипен, 270l - 640l/мин

  0701999270
  Клипен компресор со волумен на резервоарот од 270 литри и проток на воздухот од 640 l/min, наменет за работа со пневматски алати кои користат голем проток на воздух при работењето. Овој компресор има регулатори на притисокот на излез на воздухот, како и двостепена пумпа во лиено куќиште со систем од ребра за брзо ладење на компримираниот воздух. Всисниот филтер е дизајниран така што ја намалува бучавата при работа. Ремените на моторот се заштитени со капаци од тврда пластика со цел да се заштитат од пробивање на надворешни тела и за безбедност на корисникот. Двете големи и двете мали тркала на компресорот му даваат стабилност, но и мобилност.
  Слика на WURTH компресор, клипен, 500l - 1230l/мин

  WURTH компресор, клипен, 500l - 1230l/мин

  0701999500
  Клипен компресор со волумен на резервоарот од 500 литри и проток на воздухот од 1.230 l/min, наменет за работа со пневматски алати кои користат голем проток на воздух при работењето. Овој компресор има регулатори на притисокот на излез на воздухот, како и дополнително унапредено црево за ладење на воздухот. Во лиеното куќиште на компресорот е сместена двостепена пумпа со систем од ребра за брзо ладење. Всисниот филтер е дизајниран така што ја намалува бучавата при работа. Ремените на моторот се заштитени со капаци од тврда пластика чија улога е да заштитат од пробивање на надворешни тела и да осигураат безбедност на корисникот. Антивибрациските гуми на ногарките на компресорот му даваат поголема стабилност.

  Компресори