Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  HHS Палета

  Popular products from category HHS Палета

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на HHS 2000, леплив подмачкувач во спреј

  HHS 2000, леплив подмачкувач во спреј

  Леплив подмачкувач во спреј претставува повеќенаменско, полусинтетичко масло за подмачкување отпорно на висок притисок.Поседува добра капиларност и подмачкува тешко достапни места кои истотака ги штити од корозија.Благодарејќи на добрата прилагодливост не доаѓа до исфрлање на маслото од ротирачките површини.Не оштетува пластични маси и е неутрален на лакирани подлоги.Ова средство е одпорно на солена вода,слаби киселини и бази. Има жолта боја и не содржи силикон, смоли и киселини.
  Слика на HHS 5000, подмачкувач во спреј со PTFE, 500ml

  HHS 5000, подмачкувач во спреј со PTFE, 500ml

  08931063
  Синтетичкото средство за подмачкување во спреј HSS 5000 претставува синтетичко масло со PTFE кое е екстремно постојано на температура. Погодно е за тешко достапни места и достигнува таму каде што маслото мора да делува. Сигурно и долго штити од корозија, нема оксидација, нема остатоци од коксирање, не ја оштетува пластиката и заптивките и се однесува неутрално кон лакираните подлоги. Ова средство е постојано на вода која прска и солена вода, слаби киселини и бази. Транспарентно е и не содржи силикон, смола и киселини.
  Слика на HHS Fluid, 500ml

  HHS Fluid, 500ml

  08931064
  HSS FLUID претставува течна маст во спреј со DUO-EFEKT со која се овозможува разлевање како масло и прилепување и постојаност како маст. Продира во процепи, штити од корозија и достига таму каде што претходната маст не можела. Оваа маст пружа долготрајно подмачкување на местото кое се подмачкува без отпаѓање. Има добра компатибилност со различни материјали, амортизира звук и вибрации. Отпорна е на вода која прска и солена вода, слаби киселини и бази. Има жолтеникава боја и не содржи силикон, смола и киселини.
  Слика на HHS GREASE, 400ml

  HHS GREASE, 400ml

  08931067
  HSS GREASE е повеќенаменска, висококвалитетна бела маст за долготрајно подмачкување со додаток на PTFE. Оваа маст извонредно заптива и штити од корозија, продирање на влага и нечистотии со што пружа исклучителна отпорност кон оксидација и продолжен интервал на подмачкување. Оваа маст е компатибилна со различни материјали, неутрална е кон лакирани површини, отпорана е на вода која прска и солена вода, слаби киселини и бази. Има брилијантна бела боја и не содржи силикон, смола и киселина.
  Слика на HHS Lube, синтетички подмачкувач во спреј OMC2, 500ml

  HHS Lube, синтетички подмачкувач во спреј OMC2, 500ml

  08931065
  HSS LUBE е полутечна маст во спреј отпорна на високи температури со OMC2 технологија. Ова средство е отпорно на центрифугални сили и обезбедува исклучителна заштита од атмосферски влијанија и прашини. Благодарение на EP адитивот, исклучително е постојана на притисок и пружа неверојатна амортизација на вибрација и звук. Ја намалува температурата на триење и може да се користи во температурен опсег од -25 степени до +150 степени.
  Слика на HHS Сув подмачкувач 400ml

  HHS Сув подмачкувач 400ml

  08931066
  Сувото средство за подмачкување HSS DRYLUBE на база на восок е отпорно на центрифугални сили, не паѓа кај брзоротирачките делови, незначително се прилепува на нечистотиите и штити од корозија. Ова средство обезбедува добро подмачкување во критични услови, тешко пристапни делови и продира во сите најтесни меѓупростори. Не ги оштетува повеќето пластични материјали и неутрално делува на лакирани подлоги. Ова средство е постојано на вода која прска и солена вода, слаби киселини и бази. Транспарентно е и не содржи силикон, смола и киселини.
  Слика на HHS Средство за чистење, 500 ml

  HHS Средство за чистење, 500 ml

  089310610
  HSS средството за претходно чистење со зајакнувач на прилепувањето е прилагодено на HSS производите. Ова средство брзо и ефикасно отстранува тврдокорни нечистотии, обезбедува подобро прилепување и го продолжува интервалот на средството за подмачкување. Обезбедува многу широк спектар на примена без набабрување на средството за заптивање. Ова средство не содржи ацетон, AOX и силикон.
  Слика на Леплив подмачкувач HHS ® 6000 PLUS, 400ml

  Леплив подмачкувач HHS ® 6000 PLUS, 400ml

  0893106202

  Карактеристики:

  • Универзално, синтетичко масло со високи перформанси со извонредни својства за подмачкување благодарение на додавањето на бор нитрид.
  • Ако подмачкувањето на маслото се прекине на повисоки температури (над 180°C), борниот нитрид го презема подмачкувањето до 1000°C (суво подмачкување).
  • Подмачкувачот не е штетен по здравјето, што го прави идеално погоден за прехранбената индустрија.
  • За професионална употреба кај најмали толеранции, прецизни делови или дури и со високи температурни оптоварувања, како што се лежишта, синџири, спојници, пружини, лизгачки шини или жичени кабли (сајли).
  • Температурно отпорен од -40оC  до +1000оC

  Слика на Леплив подмачкувач HHS ® 2000 PLUS, 400ml

  Леплив подмачкувач HHS ® 2000 PLUS, 400ml

  0893106203

  Карактеристики:

  • Универзално, синтетичко масло за подмачкување со високи перформанси и екстремна отпорност на адхезија и притисок,благодарение на додавањето на бор нитрид.
  • Сигурна заштита од абење
  • идеално погоден за прехранбената индустрија.
  • За професионална употреба кај апликации со висок притисок, под високи центрифугални сили или над глава, како што се жичени кабли (сајли), завртки, спојници, шарки, лизгачки шини, запчаници и отворени запчаници.
  • Температурно отпорен од -40оC  до +1000оC

  HHS Палета