Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Filters
  Преференци
  Пребарување

  Чистач на масни површини, 10 lit.

  5.954 со ДДВ
  Средството за отстранување на масти и протеини е моќно средство за чистење со високи перформанси за чистење. Се користи во прехрамбената индустрија. Брзо чисти и ефикасно ги отстранува наслагите од масти, протеини, масла, закоравени маснотии, како и сите нечистотии кои се јавуваат на сите водоотпорни површини во прехрамбената индустрија, со себе не оставаат траги од чистењето. Ова средство може да се користи за рачно и машинско перење под висок притисок, за ѕидни, подни, работни површини, машини за подготовка на храна, опрема, канали за одведување на пареа. Средството нема мирис, има pH вредност 13.
  Поништи избор
  Брза испорака од 2-4 дена
  Бесплатна испорака за нарачки над 1500,00 ден.

  Својства и начин на делување:

  Ефикасно ги чисти водоотпорните површини во прехрамбената индустрија на кои има нечистотии од масти, протеини, масла и друго. Може да се користи за чистење на подни и работни површини. Се употребува за:

  •  Подни, ѕидни и работни површини

  •  Машини за припрема на храна

  •  Опрема (скара, фритеза, садови за готвење, и сл.)

  •  Канали за одвод на пареиБрзо чисти и не остава траги по чистењето. Остранува слоеви од масла, протеини и запечени маснотии. Средството е концентрирано. За генерално чистење се употребува поконцентриран раствор, а за вообичаено чистење послаб раствор. Големата ефикасност на мала концентрација овозможува долготрајна употреба и намалена потрошувачка. Може да се користи за рачно, машинско чистење и чистење под висок притисок.

  • Без мирис.
  • рН вредност на концентратот: 13
  • Едноставно дозирање со помош на дозирно капаче.

  Примена:

  Чистење и одржување

  Упатство за употреба:

  • •  За чистење под висок притисок: 2 капачиња (60 ml) во 10 l вода.
  • •  За рачно чистење: 1,5 капаче (45 ml) во 5 l вода.
  • •  За нанесување со спреј-боца 1,5 капаче (45 ml) во 0,5 l вода.
  • •  За машинско чистење (со WAP машини под висок притисок): во размер 1:10.

  Во случај на многу нечисти површини користете појака концентрација од препорачаната.

  Начин на нанесување: Средството може да се користи за рачно чистење, со мop чистачи и под висок притисок. Да не се користи за чистење на осетливи материјали како алуминиум и линолеум.

  Напишете коментар
  • Можете да напишете коментар само по купување на производот
  • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *
  • Карактеристики
  • Својства и начин на делување:

   Ефикасно ги чисти водоотпорните површини во прехрамбената индустрија на кои има нечистотии од масти, протеини, масла и друго. Може да се користи за чистење на подни и работни површини. Се употребува за:

   •  Подни, ѕидни и работни површини

   •  Машини за припрема на храна

   •  Опрема (скара, фритеза, садови за готвење, и сл.)

   •  Канали за одвод на пареиБрзо чисти и не остава траги по чистењето. Остранува слоеви од масла, протеини и запечени маснотии. Средството е концентрирано. За генерално чистење се употребува поконцентриран раствор, а за вообичаено чистење послаб раствор. Големата ефикасност на мала концентрација овозможува долготрајна употреба и намалена потрошувачка. Може да се користи за рачно, машинско чистење и чистење под висок притисок.

   • Без мирис.
   • рН вредност на концентратот: 13
   • Едноставно дозирање со помош на дозирно капаче.

   Примена:

   Чистење и одржување

   Упатство за употреба:

   • •  За чистење под висок притисок: 2 капачиња (60 ml) во 10 l вода.
   • •  За рачно чистење: 1,5 капаче (45 ml) во 5 l вода.
   • •  За нанесување со спреј-боца 1,5 капаче (45 ml) во 0,5 l вода.
   • •  За машинско чистење (со WAP машини под висок притисок): во размер 1:10.

   Во случај на многу нечисти површини користете појака концентрација од препорачаната.

   Начин на нанесување: Средството може да се користи за рачно чистење, со мop чистачи и под висок притисок. Да не се користи за чистење на осетливи материјали како алуминиум и линолеум.

  • Преглед
  • Напишете коментар
   • Можете да напишете коментар само по купување на производот
   • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
   *
   *
   • Лош
   • Одлично
  • Контактирајте не
  • *
   *
   *

  Својства и начин на делување:

  Ефикасно ги чисти водоотпорните површини во прехрамбената индустрија на кои има нечистотии од масти, протеини, масла и друго. Може да се користи за чистење на подни и работни површини. Се употребува за:

  •  Подни, ѕидни и работни површини

  •  Машини за припрема на храна

  •  Опрема (скара, фритеза, садови за готвење, и сл.)

  •  Канали за одвод на пареиБрзо чисти и не остава траги по чистењето. Остранува слоеви од масла, протеини и запечени маснотии. Средството е концентрирано. За генерално чистење се употребува поконцентриран раствор, а за вообичаено чистење послаб раствор. Големата ефикасност на мала концентрација овозможува долготрајна употреба и намалена потрошувачка. Може да се користи за рачно, машинско чистење и чистење под висок притисок.

  • Без мирис.
  • рН вредност на концентратот: 13
  • Едноставно дозирање со помош на дозирно капаче.

  Примена:

  Чистење и одржување

  Упатство за употреба:

  • •  За чистење под висок притисок: 2 капачиња (60 ml) во 10 l вода.
  • •  За рачно чистење: 1,5 капаче (45 ml) во 5 l вода.
  • •  За нанесување со спреј-боца 1,5 капаче (45 ml) во 0,5 l вода.
  • •  За машинско чистење (со WAP машини под висок притисок): во размер 1:10.

  Во случај на многу нечисти површини користете појака концентрација од препорачаната.

  Начин на нанесување: Средството може да се користи за рачно чистење, со мop чистачи и под висок притисок. Да не се користи за чистење на осетливи материјали како алуминиум и линолеум.