Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Битови

  Popular products from category Битови

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Сет битови круг PH 7 парчиња со магнетен држач

  Сет битови круг PH 7 парчиња со магнетен држач

  BPT310002
  1x универзален држач за магнети, 2x PH 1, 3x PH 2, 1x PH 3, во ротациона кутија
  Слика на Сет PZ битови 7 парчиња со магнетен држач

  Сет PZ битови 7 парчиња со магнетен држач

  BPT310004
  1x универзален држач за магнети, 2x PZ 1, 3x PZ 2, 1x PZ 3, во ротациона кутија
  Слика на Сет PH/PZ битови 7 парчиња со магнетен држач

  Сет PH/PZ битови 7 парчиња со магнетен држач

  BPT310007
  1x универзален држач за магнети, 1x 5 mm, 1x 6 mm, 1x PH 1, 1x PH 2, 1x PZ 1, 1x PZ 2, во ротациона кутија.
  Слика на Сет TX битови 7 парчиња со магнетен држач

  Сет TX битови 7 парчиња со магнетен држач

  BPT310017
  1x универзален магнетен држач, 1x TX 10, 1x TX 15, 1x TX 20, 1x TX 25, 1x TX 30, 1x TX 40, во ротациона кутија.
  Слика на Сет битови, со спојка за појас, 20 парчиња

  Сет битови, со спојка за појас, 20 парчиња

  BPT310020

  се состои од:
  1x бит со дупчиња 0,8 x 5,5 mm,
  1x бит со дупчиња 1,0 x 6,0 mm,
  3x PH 1
  3x PH 2
  1x PH 3
  3x PZ 1
  3x PZ 2
  1x PZ 3
  1x TX 10
  1x TX 20
  1x TX 25
  1x TX 30

  Слика на Бит торзионен PH, 2 парчиња

  Бит торзионен PH, 2 парчиња

  За сите стандардни завртки приклучоци, торзиона зона за подолг работен век.
  Слика на Сет битови торзиони PH 50mm, 3 парчиња

  Сет битови торзиони PH 50mm, 3 парчиња

  COXT973007
  За сите стандардни завртки приклучоци, торзиона зона за подолг работен век.
  Слика на Бит торзионен PZ, 2 парчиња

  Бит торзионен PZ, 2 парчиња

  За сите стандардни завртки приклучоци, торзиона зона за подолг работен век.
  Слика на Сет битови торзиони PZ 50mm, 3 парчиња

  Сет битови торзиони PZ 50mm, 3 парчиња

  COXT973017
  За сите стандардни завртки приклучоци, торзиона зона за подолг работен век.
  Слика на ACR бит PH, 2 парчиња

  ACR бит PH, 2 парчиња

  ACR® назабени битови, го намалуваат ризикот од лизгање, не оштетуваат метални завртки, погодни за одвртување 'рѓосани завртки и зона на торзија за подолг работен век.
  Слика на ACR бит PZ, 2 парчиња

  ACR бит PZ, 2 парчиња

  ACR® назабени битови, го намалуваат ризикот од лизгање, не оштетуваат метални завртки, погодни за одвртување 'рѓосани завртки и зона на торзија за подолг работен век.
  Слика на Бит торзионен TX, 2 парчиња

  Бит торзионен TX, 2 парчиња

  За сите стандардни завртки приклучоци, торзиона зона за подолг работен век.
  Слика на Универзален моќен магнетен држач / подесувачки

  Универзален моќен магнетен држач / подесувачки

  COXT973218
  Со прилагодлив стоп систем за да се создаде оптимална магнетна поддршка за главата на завртката, исто така, екстра силниот прстенест магнет може да се прилагоди во висина. Цврстата врска помеѓу завртката и држачот на битовите овозможува завртката да се нанесе прецизно со што се спречува лизгање и паѓање на завртката.
  Слика на Универзален магнетен држач 150mm

  Универзален магнетен држач 150mm

  COXT973225
  Со брзо изменлив прифат, погоден за работа на тешко достапни места.
  Слика на Универзален магнетен држач 300mm

  Универзален магнетен држач 300mm

  COXT973226
  Со брзо изменлив прифат, погоден за работа на тешко достапни места.
  Слика на Сет битови  PH/PZ  150 mm, 4 парчиња

  Сет битови  PH/PZ  150 mm, 4 парчиња

  COXT973290

  Сет битови погодни за одвртување завртки на тешко достапни места, 1/4" одговараат на сите батериски системи. Димензии на битовите - 150mm

  Битови