Напомена за правни лица : направете налог или за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Филтер
  Преференци
  Пребарување

  Адитиви

  Popular products from category Адитиви

  Load
  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Адитив дизел Common Rail 300ml

  Адитив дизел Common Rail 300ml

  5861001301
  За подмачкување на системот за вбризгување на дизел гориво кај патнички и комерцијални возила
  Слика на Средство за чистење и заштита на дизел системи на вбризгување

  Средство за чистење и заштита на дизел системи на вбризгување

  5861011300
  Средство за чистење на системот за вбризгување кај сите вообичаени дизел мотори во патнички и комерцијални возила.
  Слика на Средство против згуснување на дизел гориво во зимски услови

  Средство против згуснување на дизел гориво во зимски услови

  5861002150
  За подобрување на карактеристиките и забрзување на протокот на дизел гориво при ниски температури
  Слика на Чистач на системот за директно вбризгување кај бензински мотори

  Чистач на системот за директно вбризгување кај бензински мотори

  5861111303
  • Решава тешкотии при стартување и трокирање • Обезбедува рамномерна работа и всис на воздух • Се грижи за прецизно контролирање на всисните вентили • Ја оптимизира моќта на моторот • Ја редуцира потрошувачката на гориво • Заштитува од корозија
  Слика на Средство за одржување и подобрување на работата на бензин мотори 300ml

  Средство за одржување и подобрување на работата на бензин мотори 300ml

  5861101300
  • Го продолжува работниот век на катализаторот • Го подобрува подмачкувањето • Ја редуцира потрошувачката на гориво • Заштитува од корозија
  Слика на Средство за подобрување на квалитетот на моторно масло 300 ml

  Средство за подобрување на квалитетот на моторно масло 300 ml

  5861300300
  Заштита на сите видови на бензиски и дизел мотори.Ги штити вентилите од согорување.Го продолжува работниот век на моторот.Идеален како додаток на маслата кои се „разредени“ со употреба на биогорива.Во маслата ги надополнува активните супстанци - адитивите кои со текот на експлоатација се намалени.
  Слика на Средство за чистење карбуратор, 500 ml

  Средство за чистење карбуратор, 500 ml

  5861113500
  Специјално, високоефикасно средство за чистење кај двотактни и четворотактни мотори • Се грижи за оптимална моќ на карбураторот • Обезбедува оптимално функционирање на гаста • Ја оптимизира моќта на моторот • Ги отстранува наслагите и нечистотиите во просторот за всисување, на перката за гас, калибрираните отвори и дизни.
  Слика на Чистач на DPF партикуларен филтер кај дизел мотори 400 ml

  Чистач на DPF партикуларен филтер кај дизел мотори 400 ml

  5861014500
  Средство за чистење на карбонски наслаги и саѓи во DPF филтри
  Слика на Чистач на системот за ладење на моторот, 250 ml

  Чистач на системот за ладење на моторот, 250 ml

  Применливо кај сите типови на мотори со систем на ладење. Отстранува корозија и талог во кружниот тек на ладилникот. Исчистениот систем за ладење ја зголемува ефикасноста на моторот. Раствора остатоци од каменец. Новата течност за ладење е заштитена од остатоци на нечистотија.
  Слика на Чистач на комората за согoрување на дизел 300 ml

  Чистач на комората за согoрување на дизел 300 ml

  5861012300

  За чистење на системот за вбризгување и комората за согорување на дизелот.

  Ја оптимизира потрошувачката на гориво
  Намалување на штетните вредности од емисијата на гасови.

  Враќање на целосната моќност на моторот.

  Адитиви