Напомена за правни лица : направете налог или најавете се за да ги видите големопродажните цени
(0) Артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите категории
  Close
  Filters
  Преференци
  Пребарување

  Пена за режење

  373 со ДДВ
  Висококвалитетна активна пена за сечење со големи перформанси при сите видови обработки на материјали. Погодна е за употреба кај процесите на дупчење, сечење на навои, завртување, развртување. Оваа пена може да се користи кај речиси сите видови материјали, има леплива структура и одличен ефект на ладење. Не содржи минерални масла, сулфур, тешки метали, како ни супстанци кои подоцна попречуваат при нанесување бои и премази.
  Каталошки број: 0893050920
  products.delivery.quickdelivry
  products.delivery.freeshipping products.delivery.freeshippingover

  Својства и начин на делување:

  Пена за сечење и ладење при сите видови обработка на материјали. Посебно е погодна за употреба во процесот на дупчење, сечење на навои, вртење, развртување, стругање и друго. Може да се употреби кај скоро сите видови материјали: обоени и необоени метали, сите легури на челик, сите типови лиени метали, лиен челик, свитливо лиено железо, бакар и легури на бакар, месинг, сите никлувани и хромирани легури, алуминиум и легури на алуминиум. Има одличен ефект на ладење, а од друга страна е и многу леплива.

  Напомена: Без сулфур, минерални масла, тешки метали и смола. Не содржи испарливи хлороводородни соединенија и без супстанци кои оневозможуваат накнадно нанесување на бои и премачкувачи.

  Упатство за употреба:

  1.  Пред употреба боцата да се протресе.

  2.  Прскајте 10-20 секунди на растојание од 10-20 cm за да ја нанесете пената и да го истретирате местото на примена.

  3.  Потрошувачката на средство е мала бидејќи средството се користи во многу мали количини.

  4.  Пред употреба не е потребно одмастување со чистачи.

  ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Боцата е под притисок, да се чува  подалеку од директно сончево зрачење и да не се изложува на температура поголема од +50°C. Обратете внимание на ознаките за опасност. Носете соодветна заштитна опрема (ракавици, маска и очила).

  Напишете коментар
  • Можете да напишете коментар само по купување на производот
  • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *
  • Карактеристики
  • Својства и начин на делување:

   Пена за сечење и ладење при сите видови обработка на материјали. Посебно е погодна за употреба во процесот на дупчење, сечење на навои, вртење, развртување, стругање и друго. Може да се употреби кај скоро сите видови материјали: обоени и необоени метали, сите легури на челик, сите типови лиени метали, лиен челик, свитливо лиено железо, бакар и легури на бакар, месинг, сите никлувани и хромирани легури, алуминиум и легури на алуминиум. Има одличен ефект на ладење, а од друга страна е и многу леплива.

   Напомена: Без сулфур, минерални масла, тешки метали и смола. Не содржи испарливи хлороводородни соединенија и без супстанци кои оневозможуваат накнадно нанесување на бои и премачкувачи.

   Упатство за употреба:

   1.  Пред употреба боцата да се протресе.

   2.  Прскајте 10-20 секунди на растојание од 10-20 cm за да ја нанесете пената и да го истретирате местото на примена.

   3.  Потрошувачката на средство е мала бидејќи средството се користи во многу мали количини.

   4.  Пред употреба не е потребно одмастување со чистачи.

   ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Боцата е под притисок, да се чува  подалеку од директно сончево зрачење и да не се изложува на температура поголема од +50°C. Обратете внимание на ознаките за опасност. Носете соодветна заштитна опрема (ракавици, маска и очила).

  • Преглед
  • Напишете коментар
   • Можете да напишете коментар само по купување на производот
   • Само регистрирани корисници можат да напишат коментар
   *
   *
   • Лош
   • Одлично
  • Контактирајте не
  • *
   *
   *

  Својства и начин на делување:

  Пена за сечење и ладење при сите видови обработка на материјали. Посебно е погодна за употреба во процесот на дупчење, сечење на навои, вртење, развртување, стругање и друго. Може да се употреби кај скоро сите видови материјали: обоени и необоени метали, сите легури на челик, сите типови лиени метали, лиен челик, свитливо лиено железо, бакар и легури на бакар, месинг, сите никлувани и хромирани легури, алуминиум и легури на алуминиум. Има одличен ефект на ладење, а од друга страна е и многу леплива.

  Напомена: Без сулфур, минерални масла, тешки метали и смола. Не содржи испарливи хлороводородни соединенија и без супстанци кои оневозможуваат накнадно нанесување на бои и премачкувачи.

  Упатство за употреба:

  1.  Пред употреба боцата да се протресе.

  2.  Прскајте 10-20 секунди на растојание од 10-20 cm за да ја нанесете пената и да го истретирате местото на примена.

  3.  Потрошувачката на средство е мала бидејќи средството се користи во многу мали количини.

  4.  Пред употреба не е потребно одмастување со чистачи.

  ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Боцата е под притисок, да се чува  подалеку од директно сончево зрачење и да не се изложува на температура поголема од +50°C. Обратете внимание на ознаките за опасност. Носете соодветна заштитна опрема (ракавици, маска и очила).